Všechovice - Rapotín 2:1 (1:1) Pen: 4:3

Všechovice získaly doma další dva body v nováčkovské sezoně v nejvyšší krajské soutěži. Po čtvrthodině hry šli domácí do vedení, hosté z Rapotína ale o dvacet minut později dotlačili míč do branky a skóre bylo vyrovnané. Výsledek 1:1 vydržel až do 90. minuty a nakonec rozhodovaly penalty. V nich se zranil hostující brankář, střídající hráč z pole se už ale k chytání nedostal, neproměněná penalta rozhodla rozstřel ve prospěch Všechovic.

Zdroj: OKFS

Lutín - Hněvotín 7:0 (5:0)

Obce Lutín a Hněvotín jsou od sebe vzdáleny necelé čtyři kilometry a tak se o víkendu hrál další pikantní zápas. A skončil skvěle pro domácí barvy. Sigma Lutín vstoupila do sezony ve velkém stylu a to potvrdil aktuální lídr i proti týmu Hněvotína, po poločase vedli domácí už 5:0 a nakonec odjížděli Hněvotínští se sedmigólovým přídělem.

Zdroj: OKFS

Zábřeh - Přerov 2:1 (2:0)

Zábřeh si na domácím hřišti poradil s Přerovem, který do přeboru spadl z divize. Sulko vedlo 2:0 už po pětadvaceti minutách hry, Viktorka korigovala čtvrthodiny před koncem. Na první bod však už hosté nedosáhli, v tabulce mají po třech kolech stále nulu.

Zdroj: OKFS

Medlov - Dolany 3:0 (1:0)

Povedený duel odehráli fotbalisté Medlova proti Dolanům. Hosté byli po obdržené brance chvíli na dostřel, ale uklidnění  pro celek z Uničovska přišlo pět minut po pauze, když se po pohledné standardce dostali domácí do dvougólového vedení. Dolany už nedokázaly reagovat, naopak Medlov ještě zvýšil na konečných 3:0.

Zdroj: OKFS

Černovír - 1. HFK Olomouc B 1:5 (1:1)

Nové olomoucké derby béčka Holice s Černovírem skončilo jasnou výhrou mladíků třetiligového klubu. Nováček krajského přeboru držel výsledkově krok v prvním poločase, po pauze však začali gólově úřadovat hosté z HFK a nakonec nasázeli domácím pět branek.

Zdroj: OKFS

Velké Losiny - Dubicko 3:0 (2:0)

S přehledem si poradily Velké Losiny s novým celkem v soutěži z Dubicka. Hosté inkasovali dvakrát v závěru první dvacetiminutovky a Losinští tak mohli hrát více v klidu a ofenzivními akcemi zaměstnávat Dubicko. Nakonec udeřili domácí ještě jednou z brejku a stanovili výsledku konečnou podobu na 3:0.

Zdroj: OKFS

Želatovice - Kralice na Hané 2:1 (1:0)

Želatovice přečkaly úvodní šance Kralic a krátce před přestávkou dokázaly otevřít skóre. Hned po příchodu ze šaten ale hosté z Prostějovska bleskově srovnali a vyrovnaná bitva pokračovala. Nakonec se radovali domácí, kteří těsně uhájili tříbodový zisk.

Zdroj: OKFS