Zábřeh - Medlov 1:2 (0:0)

Zábřeh přestál proti Medlovu i pokutový kop, který vychytal domácí brankář Toman, ale nakonec byli úspěšnější hosté. Medlov zaostával o gól po trefě Oklešťka, ale dvěma brankami během tří minut se vývoj zápasu zcela otočil.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Rapotín - Kralice na Hané 2:1 (1:1)

Po povedené kolmici odstartovali rapotínští fotbalisté duel s Kralicemi gólem už ve třetí minutě. Za deset minut se však střelecky ozvali také hosté. Vyrovnaný duel nakonec rozhodli ve svůj prospěch hráči z Rapotína deset minut po pauze a Kralice už své možnosti na další srovnání skóre nevyužily.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

1. HFK Olomouc B - Dolany 2:0 (1:0)

B-tým třetiligové Holice si na domácím hřišti poradil a drží se na špici krajského přeboru. Dolany defenzivu olomouckého celku překonat nedokázaly, naopak před pauzou se volnému míči před brankou dostal Tilkeridis a otevřel skóre. Dvacet minut před pauzou přidal pojistku domácí výhry Chlopek.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Hněvotín - Dubicko 1:0 (0:0)

Hněvotín odolával na svém hřišti šancím Dubicka, nováček měl blízko ke vstřelení prvního gólu zápasu. Jenže bezbrankový stav nakonec vydržel až do 74. minuty a nakonec to byli domácí, kdo se radoval. Fanoušci viděli jen jediný gól, který tak stačil Hněvotínu na plný zisk.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký LFS

Přerov - Želatovice 1:0 (0:0)

Hodně napínavou a atraktivní podívanou si užili diváci na derby Přerova a Želatovic. V první půli zvonily brankové konstrukce za oběma brankáři, šance měli oba celky i po přestávce. Na stranu domácích strhl utkání hlavou až v 90. minutě Tomáš Chuda a ze třech bodů z derby se těšila Viktorie.

Zdroj: DENÍK/OKFS

Slovan Černovír - Velké Losiny

odloženo

Všechovice - Lutín  

odloženo na 11.10. 15:00