Domácí měli lepší vstup do zápasu, několikrát ze standardních situací ohrozili Pobuckého, hosté se do první vážné šance dostali až v 15. minutě a hned byli blízko gólu: Smékal však trefil jen břevno.

Domácí asi tenhle atak vystrašil a hra se vyrovnala, ale už bez šancí na obou stranách. Výjimkou byla jen bomba domácího Dostála, kterou leštinský gólman Pobucký s obtížemi vyrazil.

Po přestávce Leština otevřela hru a doplatila na to, přestože předvedla velmi dobrý fotbal.

Výhru domácích zařídili dva Liškové. První, hráč, v souboji se Smékalem zařval tak, že druhý Liška, sudí, písknul penaltu. „Rozhodčí se nemají hodnotit, ale tohle byla vymyšlená penalta. Tohle udělat ve vyrovnaném utkání, to je podraz,“ zlobil se Radek Pelcl, vedoucí týmu Leštiny.

Hosté ale mohli vyrovnat. V 79. minutě posunul Brzobohatý míč Smékalovi a ten v běhu ránou vystrašil domácí, gólman ale bravurně skočil k tyči a míč vyškrábl konečky prstů na roh.

Domácí pak přidali gólovou pojistku a hostům po utkání nezbylo, než pořádně od plic vynadat trojici rozhodčích i delegátovi.

„Zápas jsme si ale nakonec prohráli sami, měli jsme dost šancí na gól,“ dodal Pelcl.

Kralice – Leština 2:0 (0:0)

Branky: 70. a 84. Petržela (první p.k.).

Leština: Pobucký – Lepka, P. Volek, Brzobohatý, Janhuba, Nimrichtr (80. Hojgr), Hobler, Smékal, J. Volek, Maistryzsin), Vepřek.