„Pro nás to byla dobrá příprava s kvalitním soupeřem. Zápas byl vyrovnaný, jen mě trochu mrzí, že nám chybělo více pohybu, v tomto byl soupeř lepší," prozradil trenér Velkých Losin Jiří Mika.

Jiskra se jako první ujala vedení, když potrestala protivníkovu hrubku, sama ale pak po přestávce inkasovala dva laciné góly.

„Přesto si cením toho, že se nám ke konci podařilo ještě vyrovnat. Dnes jsme podali svědomitý a bojovný výkon, byl to snad první přátelák, který mě po herní stránce uspokojil," uvedl kouč Oskavy Květoslav Pospíšil.

„Jestli tohle byla generálka na sezonu, tak s takovým výkonem můžu být spokojený," doplnil trenér aktuálně druhého celku krajského přeboru.

„Potěšil mě výkon Petra Navrátila, který se stále ještě dostává do formy po těžkém zranění, přesto dokázal po svém příchodu na hřiště oživit naši hru. Dokonce dal gól a druhý poté připravil," dodal na závěr losinský Jiří Mika.

TJ Sokol Lázně Velké Losiny – Jiskra Oskava 2:2 (0:1)

Branky: Navrátil, Kováč – A. Masopust, L. Masopust.
Velké Losiny: Hatala – Strnad, Gargulák, Tejkl, Zatloukal – Hložánka, Smrž, Šinogl, Macek – Kováč, Uvízl. Střídali: Navrátil, Schelle, Bureš, Linet, Šimák, Lauterbach.
Oskava: Studený – Iša, Barcal, Müller, Plachý – Mičunda, Knop, Svačina, Obíral – A. Masopust, L. Masopust. Střídal: Kaller.