Losiny vlastně dohrávaly bez tří hráčů základní sestavy. Hned v úvodu spadl po hlavičkovém souboji na zem tak nešťastně Lukáš Okleštěk, že si vykloubil rameno a musel sanitkou do nemocnice.

Nepříjemná situace patrně Losinské vyburcovala a po přesvědčivém výkonu hosté postupně dokráčeli až k vedení 4:0. Jenže jasný zápas se nakonec zvrtnul v drama.

Domácí v rozmezí šesti minut dvakrát vystřelili a dvakrát neuvěřitelně se štěstím vstřelili gól. Zanedlouho viděl druhou žlutou Jakub Hložánka i Marek Okrouhlý a hosté tak museli už jen dvoubrankový náskok hájit v osmi hráčích v poli.

„Domácí ucítili šanci a nebyly to lehké okamžiky. Ale kluci se semkli, bránili velmi dobře a domácím začaly rychle ubývat síly, takže jsme výhru celkem s přehledem uhájili,“ popisoval závěrečné okamžiky kouč Losin Petr Strnad.

Přesto převažovaly ty hezčí momenty, tedy z pohledu hostů. Třeba první gól utkání, jako z dílny Pepi Bicana: Jakub Hložánka si zpracoval centr prsama, pak vypálil, míč otřel tyč i břevno a zaplul do sítě.

Vsetín – Velké Losiny 2:4 (0:2)

Branky: 66. Kuznik, 72. Kováčik – 20. J. Hložánka, 40. a 56. Lakomý, 63. Chodura. ČK: 74. J. Hložánka, 82. Okrouhlý (oba LOS).

Velké Losiny: Vinkler – Chodura, Navrátil, Ferko, Okrouhlý, Mačák (60. Dus), Klemsa, Okleštěk (2. J. Hložánka), Balcárek, D. Hložánka, Lakomý.