Nováček nezvládl první půli, matný výkon znamenal inkasovanou branku, před přestávkou viděl druhou žlutou kartu a tudíž červenou Bača a domácí šli do deseti. „Máme sice bod, ale nejsem ani trochu spokojený. První půli Hráči prochodili, bylo to úplně bez pohybu," uvedl mohelnický trenér Roman Sedláček.

V oslabení ale domácí předvedli lepší výkon než v první půli a na konci utkání se dočkali zaslouženého vyrovnání. Bzirský prošel mezi dvěma hráči a trefil přesně k tyči. „Já vím, že když je tým oslabený o vyloučeného hráče, tak často hraje výborně, ale prostě nechápu, jak jsme mohli hrát tak mizerně první půli. Musím se na to hráčů zeptat, nechápu to," dodal Roman Sedláček.

FK Mohelnice - HFK Třebíč 1:1 0:1

Branky: 86. Bzirský - 27. Dogui. Rozhodčí: Dubravský. ŽK: Bača, Hapal – Dobrovolný, P. Chalupa, Kelbler, Havránek. ČK: 42. Bača (Mohelnice). Diváci: 230.
Mohelnice: Hora – J. Heidenreich, Kuba, Pinkava, Seibert – Bzirský, Bača, Fišara, Yunis – Soukup (46. Weinlich), Hapal (79. Vokoun). Trenér: Roman Sedláček.
Třebíč: Matiášek – Chlup, Komínek, Havránek, P. Chalupa (90. Oberreiter) - Ošmera, Fall, Dobrovolný, Kostelecký (75. Bagnon) – Kelbler (79. Dočekal), Dogui. Trenér: Zelníček.