„Dnes k nám přijel kvalitní soupeř, který nás prověřil. Určitě můžeme říct, že hosté byli v prvním poločase lepší na míči," prozradil po sobotním utkání s Líšní na klubovém webu mohelnického fotbalu trenér Jaroslav Rolinek.

„Hodně nám chyběli Fišara a Hapal. Na druhou stranu je dobře, že se nám podařilo dotáhnout příchod Muzikanta z Uničova, který by nám měl pomoci v ofenzívě. Může hrát na hrotu i na kraji zálohy. Pokud se do generálky o příštím víkendu dají dohromady všichni chybějící hráči, určitě naše situace bude příznivější," doplnil Jaroslav Rolinek.

Jako první se v utkání ujali vedení hosté, když otevřeli skóre křížnou střelou na zadní tyč, o chvíli později se však domácí dočkali vyrovnání.

Po pěkné akci ve vápně přišla přihrávka Kožely na volného Davida Baču, jenž přesnou ranou dal výsledku definitivní podobu.

Kromě zraněných Fišary, Hapala, Knýře a Kopy chyběli v sobotu v mohelnické sestavě také Dominik Mica z Valašského Meziříčí a Viktor Holešínský z HFK Olomouc. Tito dva hráči, kteří byli v mužstvu na zkoušku, nakonec v Mohelnici působit nebudou.

Generálku před startem jarní části MSFL absolvuje Mohelnice v sobotu 11. března od 11 hodin, kdy se v Olšanech u Prostějova střetne s Vyškovem.

FK Mohelnice – SK Líšeň 1:1 (0:0)

Branka Mohelnice: Bača.
Mohelnice: Hora – Heidenreich, Pinkava, Kuba, Fiala – Bača, Srdýnko, Markovič – Bzirský, Olejník, Vokoun. Střídali: Svoboda, Kožela. Trenér: Jaroslav Rolinek.