Svěřenci kouče Jaroslava Rolinka tak navázali na předchozí povedené vystoupení mimo svůj stadion a stejně jako v Třebíčí i tentokrát uspěli venku poměrem 3:2.

„Je to trochu paradoxní, že doma se trápíme v koncovce, ale venku jsme teď dvakrát po sobě dali tři góly a zase tak vezeme nesmírně důležité tři body," zářil spokojeností po vydařeném utkání mohelnický kouč.

Dlouho se však středeční duel nevyvíjel pro hosty příliš příznivě, když první část patřila zcela jednoznačně fotbalistům Líšně, kteří svého protivníka do ničeho nepustili a navíc do přestávky dvakrát skórovali, poprvé již v 8. minutě hry.

„Do druhé půle jsme šli s cílem zabojovat o kontaktní gól, stáhl jsem středního záložníka a začali jsme hrát na dva hroty, dopředu jsem poslal Olejníka a nakonec se nám podařilo výsledek otočit," prozradil dále Jaroslav Rolinek.

Mohelnice srovnala nejprve krok dvěma slepenými zásahy Martina Bzirského, aby v samotném závěru rozhodl právě střídající žolík Milan Olejník.

„Musím opravdu před kluky smeknout, jak dokázali zabojovat, jakmile se nám povedlo snížit, domácí trochu znervózněli a podařilo se nám dostat Líšeň pod tlak, ze kterého vyplynuly další naše góly," dodal závěrem Jaroslav Rolinek.

Také následující utkání MSFL sehraje Mohelnice na hřišti soupeře, když v pondělí 8. května se představí v Petřkovicích.

SK Líšeň – FK Mohelnice 2:3 (2:0)

Branky: 8. Krška, 26. Ovsepjan – 55. a 58. Bzirský, 83. Olejník. Rozhodčí: Ogrodník - Gloser, Tomanec. ŽK: Zezula – Hapal, Vokoun. Diváci: 295.

Líšeň: Kotnour (39. Rychetský) – Král, Čampa, Krška, Machálek, Pospíšil, Zezula, Ovsepjan (71. Daněk), Demetr, Fall, Frimmel (77. Minařík). Trenér: Miloslav Machálek.

Mohelnice: Hora – Vokoun, Fiala, Markovič, Heidenreich – Kuba, Knýř (46. Olejník) – Svoboda (89. Muzikant), Bača (63. Pinkava), Bzirský, Hapal. Trenér: Jaroslav Rolinek.