„Byl to opravdu takový oddychový zápas na závěr sezóny. Oba celky hrály hlavně směrem dopředu, dozadu už moc ne, obrany dnes prakticky neexistovaly," prozradil ve zkratce Deníku sekretář zábřežského klubu Jiří Nevrkla.

Hosté se během první půle dostali dvakrát do vedení, ale domácí fotbalisté pokaždé srovnali krok, poločas tak skončil nerozhodně 2:2.

Během druhého dějství však Zábřeh postupně odskočil až do trháku 2:7 a o vítězi tak nebylo pochyb, poslední slovo přesto patřilo Určicím, které dvěma góly zkorigovaly výsledek do přijatelnější podoby.

Fotbalisté Velkých Losin. ilustrační foto
Kolik vyhrály Losiny? Zase 1:0, již počtvrté v řadě

V zábřežské bráně tentokrát dostal příležitost náhradník Tomáš Kulíšek, zahráli si i všichni hráči z lavičky, když Sulko využilo možnosti pěti střídání.
Na hřiště tak vyběhl coby hráč do pole i první gólman Zábřehu Lukáš Toman, který se dokonce krátce po svém příchodu na trávník zapsal do listiny střelců.

Hlavním hrdinou utkání však nakonec byl útočník a nejlepší střelec hostů Antonín Jakeš, jenž zatížil konto soupeře, který se letos loučí s krajským přeborem, čtyřmi góly.

TJ Sokol Určice – SK SULKO Zábřeh 4:7 (2:2)

Branky: 17. Mohelník, 39. Kvapil , 72. a 88. (pen.) Halouzka - 13., 37., 49. a 57. Jakeš, 54. Valenta (pen.), 60. Král, 64. Toman. Rozhodčí: Zavřel - Zaoral, Halenka. ŽK: Krajíček – Král, Toman. Diváci: 50.

Zábřeh: Kulíšek – Marada, Němec, Volek (46. Schwab), Valenta – Žanda, Král (65. Jedelský), Okleštěk (46. Švéda), Lukas – Marek Sitta (61. Toman), Jakeš (79. Šincl). Trenér: Jaroslav Appl.