„V době, kdy jsme tlačili a mohli sami skórovat, najednou inkasujeme laciný gól. Na střídačce rázem zavládlo obrovské zklamání, ty pocity se těžko popisují,“ smutnil po nevydařeném klání asistent trenéra Draků Georg Güttler.

Čtěte: Draci nezvládli závěr zápasu - ZDE

Hosté prohrávali v zápase již 0:2, ale na začátku třetí třetiny vyrovnali a měli navrch. Jenže opět dojeli na koncovku. „Porážka mrzí o to více, že jsme soupeře jasně přehráli a přestříleli, ale prostě nedáváme góly. S tímto problémem se potýkáme již dlouho,“ dodal Güttler.

Své si na tribunách třebíčského zimního stadionu museli prožít i fanoušci Draků, kterých se i přes všední den sešlo na Vysočině zhruba pětadvacet.

„Celý zápas jsme se snažili mužstvu povzbuzováním co nejvíce pomoci. Jako fanoušci jsme určitě ostudu neudělali. Po třetím gólu jsme však rázem ztichli, jako bychom tomu nemohli uvěřit,“ popsal pro Šumperk možná tragické okamžiky letošní sezony Roman Skokan, jeden z věrných šumperských příznivců, který se vydal i s dalšími až do Třebíče. A pak smutně dodal: „Další ztracené body.“

Miroslav Pergl