Oba týmy se nacházejí na opačných pólech tabulky. Zatímco ambiciózní Draci jsou až čtrnáctí, Uničovu patří třetí příčka. „Věřím, že se domácí chytnou až v dalším zápase. Každopádně to bude vyhecované derby,“ očekává uničovský trenér Josef Sršeň, kterému však budou chybět obránci Bahula a Urban.

Těžký soupeř v domácím prostředí čeká šternberské hokejisty. Hanáci přivítají vedoucí Hodonín. „Je to soupeř, který hraje dobrý hokej. Ve druhé lize se ale zatím ukazuje, že každý může porazit každého,“ věří šternberský manažer Jan Trunda.

Na kontě prostějovských Jestřábů zůstává jediný bod. Ve středu na opavském ledě se však velmi dobře uvedli tři nové posily a tým věří, že by proti Žďáru mohl bodovat. Přerovské hokejisty trápí marodka. V neděli však doma přivítají Pelhřimov, proti kterému by měli naplno bodovat.

Program 7. kola druhé ligy: sobota:

17.00: Břeclav – Slezan Opava, Valašské Meziříčí – Technika Brno. Neděle: 17.00: Přerov – Spartak Pelhřimov, Vsetín – Velké Meziříčí, HK Jestřábi Prostějov – HC Nový Jičín, HC Olrlová – Žďár nad Sázavou, HC Šumperk – HC Uničov, HC TJ Šternberk – SHK Hodonín.