Na tu dobu nelze zapomenou. Hokejové baráže o postup do první ligy provázel nebývalý zájem veřejnosti. Ochozy zimního stadionu bývaly narvané k prasknutí i hodinu před úvodním hvizdem, na venkovní zápasy jezdily dnes nepochopitelné davy fanoušků. Legendární výjezd devíti autobusů a mnoha aut do Děčína či přes dva tisíce šumperských fans na výjezdu v Prostějově nebudou už patrně v Šumperku nikdy překonány.

Ivan Štodt financoval hokej především prostřednictvím akciové společnosti Morpa, která v devadesátých letech sdružovala papírenské závody na Jindřichovsku a Hanušovicku. Proto v polovině devadesátých let začal šumperský hokej vystupovat pod názvem Papíroví draci, později zůstalo pouze slovo Draci.

„Říkali jsme si, jak nazvat klub, když za námi stojí papírny. Kdosi řekl Paper Dragons, ovšem já si řekl, že když jsme český tým, tak proč anglický název," uvedl kdysi v rozhovoru Ivan Štodt. Logo Draka mají šumperští hokejisté na dresech stále, fanoušci i nadále ženou své hráče skandováním Draci, Draci.

Ivan Štodt zemřel 30. srpna 2015 ve věku 68 let.