„V Šumperku se nám líbí, o naše představení je velký zájem, proto jsme se rozhodli prodloužit náš pobyt ještě o týden. Rozhodli jsme se tak i kvůli vedru, ve kterém nechceme naše zvířata převážet," sdělil principál cirkusu František Navrátil.

Uvedl, že další představení budou od středy 12. srpna do soboty 15. srpna vždy v 18 hodin, v neděli 16. srpna se šapitó pro veřejnost otevře již v 11 hodin. „Mimo to je každý den od pondělí do neděle od 10 do 14 hodin přístupný zvěřinec, ten si mohou zájemci prohlédnout také hned po představení," upozornil principál.

Potvrdil, že o přestávce jsou pro děti připraveny atrakce, jako je klouzačka či kolotoč, otevřen je také bufet s občerstvením, kde si návštěvníci mohou zakoupit třeba i cukrovou vatu.

Cirkus Carini zavítal do Šumperku po dvou letech s novým programem. Hlavním tahákem je drezura berberských lvů.

„Lidé uvidí také třeba drezuru koní, cvičené psy, americkou lampu smrti nebo artisty ze soutěže Česko Slovensko má talent. V programu vystoupí i postavičky Walta Disneyho, scházet nebudou ani klauni," prozradil František Navrátil.

Cirkus Carini patří k české špičce, vznikl spojením dvou uznávaných cirkusových rodin Aleš a Navrátil. Jejich kořeny sahají až do 19. století.

Manželé Navrátilovi se také přihlásili do první řady Výměny manželek, díl, který natočili, sklidil velký ohlas.

Sledujte Šumperský a jesenický deník, v úterý 11. srpna v něm najdete soutěž o vstupenky na cirkus Carini.