Dvě hudební hvězdy si do Velkých Losin najdou cestu hned v pátek. Hodinu a čtvrt trvající vystoupení houslového mistra si budou moci vychutnat návštěvníci kostela svatého Jana Křtitele v 18 hodin. Jaroslava Svěceného na akordeon doprovodí Ladislav Horák. Za lístek zájemci zaplatí 150 korun.

Příznivci tvrdého rocku by si neměli nechat ujít vystoupení kapely Arakain. Koncert skupiny, kterou v minulosti prošli slavní zpěváci Aleš Brichta a Petr Kolář, začíná na místním víceúčelovém hřišti v 21 hodin. Vedle metalové legendy na rockovém večeru zahrají také kapely Sioux a Mefisto. Vstupenky na celý večer stojí 120 korun.

Třetí hvězdu letošních svatojánských slavností pořadatelé pozvali na sobotu 23. června. Od 14 hodin ve farním kostele vystoupí legendární Spirituál kvintet. Lístek na vystoupení stojí 150 korun.

Kromě hudby bude pro návštěvníky Velkých Losin připraven i zábavný program. V sobotu se před základní školou a u kostela uskuteční jarmark. K dostání na něm budou tradiční potraviny a rukodělné zboží. Souboj zde svedou členové šumperského šermířského spolku, děti i dospělí se budou moci vyřádit na řadě atrakcí.