Zajímavou náplň budou mít i další dny. V Šumperku se budou v úterý 12. března ve Vile Doris hrát zábavné stolní hry. Na Komíně je pak možné si v úterý vytvořit keramickou sochu a ve středu keramický květník. Na akce se není nutné předem objednávat. V artedílnách zaplatí rodiče padesát korun za osobu, stolní hry přijdou na desetikorunu.

Zábřežský Krasohled připravil na úterý a na čtvrtek lepení obrázků z barevných střepů kachliček, ve středu si zde mohou zájemci namalovat veselé obrázky na porcelánové talíře, případně si v úterý mohou přijít upéct sladké mufiny. Dobrodružněji naladění si mohou ve čtvrtek vyzkoušet střelbu z luku a ze vzduchovky a v pátek dostanou druhou šanci udělat si indiánský odpuzovač špatných snů.

„Na sobotu jsme pak připravili program zaměřený na ekologii. Děti vyrazí odemykat studánku a les k Bílému kameni. Sraz je v devět hodin ráno u Rafandy," pozval k účasti ředitel DDM Krasohled Richard Hrdina.

Poplatek za jednotlivé aktivity se pohybuje od patnácti do čtyřiceti korun. „Bylo by dobré, kdyby zájemci pro jistotu předem zatelefonovali a objednali se, ale není to nezbytně nutné. I když přijdou přímo na akce, jsme schopni to kapacitně zvládnout," doplnil Richard Hrdina. Účastníci se mohou hlásit na telefonních číslech 583 416 320 nebo 606 051 486.

Středisko volného času Duha v Jeseníku připravilo na úterý velikonoční tvoření, ve středu a ve čtvrtek se děti mohou těšit na hrátky se zvířátky. Na akce je ale nutné se předem objednat, a to na telefonech 584 401 262 nebo 774 001 547, případně na e-mailu duhajes@volny.cz.