Dárek pro školáky připravilo také relaxační centrum Wellness Horal v hotelu Horal. Děti, které dostanou alespoň jednu jedničku na vysvědčení, mají ve stejném období - od 31. ledna do 2. února - dětskou vstupenku do termálních bazénů za symbolickou korunu. Podmínkou je ukázat při příchodu kopii vysvědčení v recepci relaxačního centra. Akci mohou využít děti do 14 let při současném doprovodu dospělého (maximálně 2 děti na 1 dospělého).

Před nadcházejícím víkendem nabízí karlovický Ski areál Razula stále výborné podmínky pro lyžaře. Zvláště hlavní sjezdovka Razula je podle vlekařů v nejlepším stavu za poslední léta. „Díky umělému zasněžování v kombinaci s dostatečným množstvím přírodního sněhu, stabilním teplotám i precizní práci našich rolbařů můžeme lyžařům v těchto dnech nabídnout vynikající zážitek z lyžování na kvalitním pevném podkladu, bez ledových ploten a ve všední dny i bez front," láká šéf Ski areálu Razula Luboš Sušila.

Upozornil zároveň, že v neděli 29. ledna bude sjezdovka Razula otevřená pro veřejnost jen do 11 hodin, poté se zde bude konat uzavřený závod. „Lyžařům proto dopoledne nabídneme 50% slevu na tříhodinové, čtyřhodinové a celodenní skipasy Razula," dodal. Celý den pak mohou lyžaři využívat výborných sněhových podmínek na sjezdovce Horal, v provozu bude v neděli také sjezdovka Galik.

V sobotu 28. ledna se ve Velkých Karlovicích koná tradiční závod na běžkách Karlovská padesátka. Z toho důvodu budou stopy v centru obce uzavřeny pro širokou veřejnost. Běžkaři mohou využít stopu od hotelu Galik k hotelu Horal a hřebenovky, které budou strojově upraveny. Zájemci o účast v závodu ještě stále mají příležitost se registrovat do některé z tras na 10, 25 a 50 kilometrů, přihlášení bude možné i na místě do 9.30 hodin.

Milovníci gastronomie mohou v sobotu zavítat do Spa hotelu Lanterna na Oscarový večer s Jiřím Menzelem – degustační večer ve společnosti známého režiséra, s menu inspirovaným jeho filmy jako Slavnosti sněženek, Obsluhoval jsem anglického krále či Postřižiny. Ještě je k dispozici několik volných míst, nutná je rezervace předem.

V neděli 29. ledna se uskuteční dětský závod O pohár strašidýlka Razuláka na sjezdovce Horal. Registrace probíhá na místě do 12 hodin, start je ve 13 hodin. Závod ve slalomu se jede ve třech věkových kategoriích, nejmenší lyžaři mohou soutěžit v doprovodu rodičů.

Více informací: www.razula.cz