VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Zahájení grilovací sezóny na Horalu nabídne steaky, frgály i cimbálovku

Velké Karlovice /FOTOGALERIE/ – K letním měsícům neodmyslitelně patří grilování. Pestrý program k zahájení grilovací sezóny chystá na sobotu 23. května hotel Horal v Resortu Valachy Velké Karlovice.

18.5.2015
SDÍLEJ:

Grilované speciality.Foto: Archiv Resortu Valachy

Zdejší grilovací terasa je oblíbeným cílem výletníků nejen díky umu místních kuchařů, ale také posezení s krásným výhledem do údolí a možností spojit gurmánské zážitky s relaxací ve Wellness Horal. Díky tomu, že se Horal nachází na konci cyklostezky Bečva a u cyklistických tras, terasu hojně navštěvují také cyklisté.

„Při sobotní akci Vítání léta na Horalu se mezi 10. a 16. hodinou můžete těšit na grilování steaků Qualivo z mladých býčků, rožnění býčí plece, frgálovou manufakturu či nabídku vína Borgoluce a dalších značek. Vemena Vsetín představí různé druhy sýrů, ochutnáte cidery Kingswood, prémiové zmrzliny Adria či neobvyklé míchané nápoje," láká šéf hotelu Horal Marek Bača. K posezení zahraje cimbálová muzika Milana Mlčáka. Program, připravený ve spolupráci se společnostmi Makro a Montycon, moderuje Milan Nepustil.

Kuchaři pro tuto příležitost připravili nabídku grilovaných specialit ze steaků Qualivo. Jde o maso jedinečných chuťových vlastností, produkované podle unikátní technologie, které si v tuzemsku získává čím dál větší popularitu. Chov Qualivo zvířat je přísně kontrolován, z jejich stravy jsou vyloučena geneticky modifikovaná krmiva, hormony či antibiotika. „Maso má vysokou výživnou hodnotu, vynikající chuť a při jakékoli úpravě si uchovává mimořádnou křehkost. I proto se stalo součástí nabídky hotelu Horal," dodává Marek Bača.

Hotel Horal, který je vyhlášený krajovou valašskou gastronomií v moderním pojetí, zároveň při příležitosti zahájení grilovací sezóny představí nový sezónní jídelní lístek. Tomu dominují pokrmy z jehněčího a králičího masa či pokrmy z neobvykle upravené zeleniny. Ochutnejte třeba ředkvičkový krém s ančovičkovým kapáním dle vlastní receptury šéfkuchaře Jaroslava Orsága. Nebudou chybět ani rybí speciality a pokrmy ze zvěřiny, které jsou doménou kuchyně hotelu Horal. V nabídce zůstávají i některé osvědčené hity zimního jídelníčku, mimo jiné kyselice, halušky s brynzou či jehněčí kolínko s pohankovým kubou.

Více informací: www.horal-hotel.cz

Nabídka grilovaných specialit při Vítání léta

- Tatarák z hovězí roštěné s fenyklovým salátkem
- Rump steak marinovaný v brandy
- Hovězí mletý steak s křenovým máslem
- Rib eye steak s fava fazolemi
- Chuck Roll steak s glazurovanou červenou cibulkou

Tip: Jen den po zahájení grilovací sezóny, 24. května, si u Horalu nenechejte ujít akci pro rodiny s dětmi Zábavná neděle (nejen) s golfem. Přinese příležitost vyzkoušet si golf, ale také třeba biatlon, lukostřelbu, jízdu na koni či projížďku v golfovém vozíku, nebude chybět ani tombola či koutek deskových her.

Autor: Redakce

18.5.2015 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Vybíráme ojeté SUV do 300 tisíc.
AUTOMIX.CZ
20

Vybíráme ojeté SUV do 300 tisíc. Jaké koupit? A jakým se radši vyhnout?

Nehoda tří aut v Libivé
7

Tři auta se "poťukala" v Libivé. Škoda je 200 tisíc korun

Velká světlometová krádež: zaměstnanci ukradli zboží za statisíce

Velkou krádež vyšetřují policisté ve firmě na výrobu světlometů v Mohelnici. Skupina devíti lidí zde kradla výrobky. Celkově způsobili škodu za devět set tisíc korun.

Pátek bude horký, víkend přinese rapidní ochlazení s deštěm

Poslední pracovní den nabídne teploty přes třicet stupňů, víkend ale přinese déšť a výrazné ochlazení. V neděli se rtuť teploměru v Olomouckém kraji vyšplhá jen ke 22 stupňům. 

Opilý cyklista nedal přednost. Těžce se zranil

Těžkým zraněním cyklisty skončila nehoda, která se stala ve středu 16. srpna krátce před půl jedenáctou dopolední u odbočky na Kolšov mezi obcemi Lesnice a Sudkov.

Kam za zážitky nejen o víkendu? Inspirujte se na novém webu Tipy Deníku

Chcete mít přehled o kulturních, sportovních a dalších akcích ve všech regionech? Pak navštivte naši stránku www.tipydeniku.cz, kde najdete fůru inspirace co podniknout nejen o víkendu.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení