„Hlavním důvodem otevření pokladny na nádraží v Zábřehu je přiblížení se našim zákazníkům a snaha umožnit jim snadné cestování s komplexními službami," řekla manažerka společnosti RegioJet Petra Nováková.

Cestující si zde mohou zakoupit nejen vlakové jízdenky RegioJetu, ale také autobusové jízdenky společnosti Student Agency, která patří s RegioJetem do jednoho holdingu.

„Koncepce, vizualizace a nabídka služeb je pro všechny naše pobočky RegioJet je stejná. I na pobočce v Zábřehu na Moravě tak bude moci klient zakoupit mezinárodních a vnitrostátních jízdenky pro vlaky RegioJet a autobusy Student Agency nebo jízdenky německých Deutsche Banh. Také zde budeme vystavovat karty ISIC a nově si zde bude moci zákazník zakoupit i ubytování v Praze," doplnila Petra Nováková.

Zprostředkování ubytování v hlavním městě je novou službou, kterou začal RegioJet nabízet před nedávnem. Aktuálně se podle internetových stránek dopravce ceny pohybují od 850 korun za pokoj pro dvě osoby.

Pokladna RegioJetu na nádraží v Zábřehu má otevřeno od pondělí do soboty od šesti do půl jedenácté, od jedenácti do půl třetí a od patnácti do 18.30 hodin. V neděli a ve svátky je otevřeno od sedmi do půl jedné a od jedné do půl sedmé odpoledne.