Kromě masa, uzenin, ovoce a zeleniny si budou moci příchozí nakoupit ovčí a kravské sýry, pekařské výrobky, uzené ryby, med a medovinu, luštěninové pochoutky, koření bez soli a glutamátů, mošty nebo bylinné masti a gely.

K dostání budou také truhlářské výrobky, háčkované kloboučky, šité hračky, korálky a náušnice nebo kaktusy a sukulenty. Ochutnat budete moci i pivo Kvasslav z minipivovaru Bravůr Františka Halaxy z Loučné nad Desnou.

„Představí se i výrobci ocenění v soutěži Regionální potravina Olomouckého kraje, a to ovčí sýry od Michala Hrdličky z Brníčka, domácí masové konzervy a džemy od firmy Via Delicia Olina Bezchleby ze Zábřeha, mléčné výrobky z farmy Zdeňky Horníkové z Hustopečí nad Bečvou, cukrářské výrobky z Cukrářství a pekařství Mezice a maso, uzeniny a cukrářské výrobky ze Střední odborné školy v Jeseníku. Všechny oceněné výrobky budou moci návštěvníci farmářských trhů ochutnat zdarma ve stánku agrární komory," pozvala k návštěvě a ochutnávce Lucie Hošková z Okresní agrární komory Šumperk, která trhy spolu s městem pořádá.

Příští farmářské trhy se v Šumperku uskuteční v pátek 7. září.