Nyní je na vás, čtenářích, abyste vybrali vítěze měsíce června. Své hlasy můžete posílat do 31. července.

Hlasovat můžete na webu i na stránkách Šumperského a jesenického deníku, kde v příloze Moravský sever vybrané snímky otiskneme spolu s kuponem.

Právě jen ti čtenáři, kteří do redakce doručí vyplněný kupon, mohou získat dárek od Pivovaru Holba. V sázce je dvacet balení multipacků s Holbou Šerák.  Autor vítězného snímku ze všech kol, kterého vybere odborná komise složená z redaktorů, fotografů a zástupců pivovaru, pak vyhraje exkurzi do Pivovaru Holba s ochutnávkou pro 10 osob.

Hlasování na internetu je pouze zpestřením už tak zajímavé soutěže, vítěz internetové ankety získá jen radost z vítězství, ceny jsou určeny pouze vítězům, které určily kupony z tištěného Šumperského a jesenického deníku.

Pravidla jsou jednoduchá. Soutěž probíhá od dubna do září a je určena pro čtenáře starší 18 let. „Jako téma fotografického klání jsme zvolili volný čas," uvedla šéfredaktorka Šumperského a jesenického deníku Soňa Singerová.

Autor může každý měsíc poslat maximálně pět snímků ve formátu JPG, fotografie zasílané elektronicky by měly mít velikost nejméně 100 kb, maximálně však 1 Mb.

Autoři nejlepších snímků budou odměněni dárkem z produkce Pivovaru Holba. „Vyhlásíme vždy vítěze měsíce, těch bude v průběhu soutěže šest. A z této šestice pak vzejde celkový vítěz," dodala Soňa Singerová.

Snímky do soutěže mohou fotografové posílat v elektronické i papírové podobě, a to na: sona.singerova@denik.cz nebo poštou na Šumperský a jesenický deník, Jeremenkova 1, 787 01 Šumperk. Na stejnou adresu je třeba doručit i vyplněný hlasovací kupon.

Soutěžní snímky budeme otiskovat spolu s kuponem každé úterý na stránkách Moravského severu. Bližší informace o soutěži lze získat na telefonních číslech: 602 384 657, 583 300 311.

Pro vítěze (Ladislav Vesecký – 2 ks balení multipacků Holba, Marta Duchoslavová – 1 ks) budou ceny připraveny v redakci Šumperského a jesenického deníku od pondělí 9. července. Od tohoto data si je budou moci vyzvednout, nejpozději však do konce července. Výhercům blahopřejeme!

Vítězný snímek Ladislava Veseckého

Vítězný snímek Ladislava Veseckého.

Zvláštní cena Pivovaru Holba Marta Duchoslavová

Marta Duchoslavová za tento snímek obdrží zvláštní cenu  Pivovatru Holba.