V pestrém programu uvidíme po oba dva dny známé profesionální umělce i amatéry.

V sobotu se představí hudební skupiny Těžkej Pokondr, The Coolers, Fat Skewers, The Big Stuff, dechový orchestr mladých Krnov, Dixieland, The Crazy Drummers a kapela Mirabel, která se postará také o večerní zábavu. Těšit se můžete rovněž na barmanskou a ohňovou show a na již tradiční ohňostroj. Pro děti je připraven dvouhodinový blok zábavy a her se Žanetou. Cestu parním vlakem tento den zpříjemní country kapela Wagón, která zahraje také ve velkokapacitním stanu, kde ji vystřídá cimbálovka Šumica.

V neděli dopoledne zazpívají vrbenské superstar spolu s Jirkou Koběrským, zahrají kapely La Mesta a Kwas, a na závěr pak zazpívá známá dvojice Eva a Vašek. Během těchto dvou dnů nám zatančí ASPV a country soubor Zuzanky z Vrbna. Moderátorem celé akce je Jirka Jekl z Hitrádia Orion Ostrava, které je mediálním partnerem slavností.

„Po celou dobu akce bude možné navštívit výstavu spolku Přátelé Vrbenska – Vrbenská řezbářská škola, zajít na atrakce v lunaparku či posedět u dobrého jídla a pití. Podrobnější program zájemci najdou na stránkách Vrbna pod Pradědem – vrbnopp.cz a na plakátech,“ dodala za realizační tým Pavla Müllerová.