"Je to moje první výhra. Ještě za svobodna jsem posílala křížovky a účastnila se různých soutěží, ale nikdy jsem nic nevyhrála,“ svěřila se šťastná výherkyně. Převzít si nový vůz přijela do Žďáru nad Sázavou spolu s manželem Petrem a tříletým synkem Šimonem. „Pořád se nás ptal, kdy pojedeme koupit to nové auto, tak jsme mu vysvětlovali, že auto dostaneme,“ smála se Lenka Lasovská. Další člen rodiny, jedenáctiměsíční dcerka Veronika, musela kvůli nachlazení a teplotě zůstat doma s babičkou.

Rodinným vozem byla doteď Škoda Felicia. Nový vůz její postavení zatím neohrozí. „Necháme si zatím oba dva. O víkendech pískám fotbal, tak se to bude hodit,“ pochvaloval si manžel výherkyně Petr Lasovský. A jak se radostnou zprávu o své vůbec první výhře v životě Lenka Lasovská dozvěděla? „Telefonem. Zrovna jsme byli s dětmi a babičkou v zoologické zahradě v Lešné u Zlína. Začala jsem brečet, rodina na mě hleděla, mysleli si, že jsem se zbláznila, a nevěřili tomu,“ vysvětlila výherkyně.

Další ohlasy na sebe nenechaly dlouho čekat. „To, že jsem vyhrála, vyšlo v novinách, takže potom tomu uvěřil manžel a začali se ozývat sousedé. Chodili nám blahopřát, dostávala jsem sms zprávy,“ popsala Lenka Lasovská. Řízení auta nedělá paní Lasovské žádný problém. Havarovala pouze na začátku své řidičské kariéry a naštěstí to tehdy odnesly jen blatníky Škody 100, která patřila tetě a na které se Lenka procvičovala.