Systém hry je stejný jako při velkých fotbalových turnajích. Šestnáct týmů jsme podle výsledků dosažených v 16 odehraných kolech a tabulky rozdělili do čtyř základních skupin. Z každé z nich postoupí dva s nejvyšším počtem hlasů do čtvrtfinále, odtud už budou následovat klasické duely kdo s koho, až do finále. 

Rozdělení do skupin:
A: Šternberk, Mohelnice, Lutín, Dolany
B: Medlov, Litovel, Jeseník, Opatovice
C: Ústí, Zábřeh, Velké Losiny, Černovír
D: Lipová, Bohuňovice, Želatovice, Kralice

V pondělí a v úterý pokračujeme skupinami C a D.  

Program hlasování:
skupiny A a B (sobota, neděle)
skupiny B a C (pondělí, úterý)
čtvrtfinále (středa, čtvrtek)
semifinále (pátek)
finále (sobota, neděle).

Pro týmy skupiny C můžete hlasovat v tomto článku:

Ilustrační foto
Fanoušci, dohrajte sezonu za fotbalisty. Kdo postoupí ze skupiny C?

SKUPINA D

SK Lipová

Nováček soutěže uhrál na hřišti čtvrtou příčku, se kterou jednoznačně bude panovat spokojenost. Návštěvy Lipové stačily tak akorát do průměru. V Bohuňovicích a Želatovicích bude mít silné soupeře. Podaří se celku z Prostějovska proklouznout do čtvrtfinále?

Zápasy se soupeři ve skupině:

Bohuňovice 0:0, 1:4 pen. (d)

Želatovice 3:1 (d)

Kralice 2:1 (v)

Sokol Bohuňovice

Také další z nováčků čeřil vody v horních patrech tabulky. Pod vedením známého kouče Radka Druláka nakonec Bohuňovice dosáhly na páté místo. V zápase proti Ústí v srpnu fanoušci Bohuňovic vytvořili nejvyšší návštěvu podzimu – 443 diváků. Na podporu se mohli spolehnout Bohuňovičtí až do zimy a nakonec skončili v tabulce návštěv třetí.

Zápasy se soupeři ve skupině:

Lipová 0:0, 4:1 pen. (v)

Želatovice 2:0 (v)

Kralice 2:3 (v)

FC Želatovice

Na hřišti se už tradičnímu účastníkovi přeboru moc nevedlo. Dvanácté místo v konečném účtování není nic moc. A ještě horší to bylo s účastí diváků. Želatovice měly nejhorší návštěvy v soutěži. Ankety ve virtuálním prostoru ale v minulosti ukázaly, že tamní fanoušci přece jen existují. V bitvě příznivců mohou být Želatovice těžším soupeřem, než se zdá. Potvrdí se to i tentokrát?

Zápasy se soupeři ve skupině:

Lipová 1:3 (v)

Bohuňovice 0:2 (d)

Kralice 1:2 (v)

FC Kralice na Hané

Kralice střídaly špatné výkony (0:6 s Medlovem) s těmi lepšími (7:0 s Černovírem). Těch prvních bylo přece jen o něco víc a tak klub z Prostějovska uvízl až na 13. místě. Odpovídaly tomu i návštěvy, Kralice je měly třetí nejslabší. Napraví si reputaci v anketě?

Zápasy se soupeři ve skupině:

Lipová 1:2 (d)

Bohuňovice 3:2 (d)

Želatovice 2:1 (d)

ANKETA – od pondělí 8:00 do úterý 20:00