Anketa Gól kola probíhá na Facebookové stránce Olomouckého krajského fotbalového svazu

Bohuňovice - Litovel 3:1 (2:0) 

Zdroj: Youtube

Bohuňovice hostily v 10. kole tým z Litovle, už v prvním poločase si dokázaly vypracovat dvougólový náskok. Na branky Martina Fryčáka a Davida Kožucha se hosté snažili zareagovat a na přelomu poločasů měli několik vyložených šancí. Gól Tatranu ale přišel až deset minut před koncem, na tříbodovém zisku pro domácí už se ale nic nezměnilo.

Lipová - Rapotín 3:0 (0:0) 

Zdroj: Youtube

Až ve druhém poločase přišly rozhodující momenty zápasu Lipové proti Rapotínu. Hostujícího gólmana překonal dvakrát z pokutového kopu kanonýr Lipové Jakub Vyhlídal a v 75. minutě tak měli domácí výhru na dosah. Nejlepší střelec soutěže přidal ještě jeden zásah a zkompletoval hattrick, defenzivě Lipové se navíc podařilo udržet čisté konto, a tak byl výsledek jednoznačný.

Čechovice - Brodek u Přerova 4:1 (3:0) 

Zdroj: Youtube

V jasném poměru si poradili fotbalisté Čechovic s hostujícím týmem z Brodku u Přerova. Domácím zajistil výbornou výchozí pozici do druhé půle Filip Halouzka, který skóroval dvakrát v rozmezí čtyř minut. Krátce před přestávkou na něj ještě navázal Šolín a Čechovice už vedly o tři góly. Ve druhé půli navyšoval Jan Walter z Čechovic už na 4:0 a bylo rozhodnuto, hosté už pouze kosmeticky upravili zásluhou Jana Kudličky.

Kostelec na Hané - Zábřeh 2:0 (1:0) 

Zdroj: Youtube

V čelní skupině pořadí PB SCOM krajského přeboru se udrželi fotbalisté z Kostelce na Hané po výhře proti Zábřehu. Konto inkasovaných branek soupeře zatížil už v 5. minutě David Preisler a stejný hráč Kostelce přidal i druhý zásah o hodinu hry později. Sulko se prosadit nedokázalo a z Prostějovska odjíždělo bez bodu.

Konice - Velké Losiny 1:2 (1:1) 

Zdroj: Youtube

Fotbalisté z Konice duel s Velkými Losinami rozjeli slibně, když už po pěti minutách slavili branku Romana Kameného. O půlhodiny později si ale střelecký úspěch připsali i hosté ze Šumperska a bylo vyrovnáno. Koničtí si vypracovali několik nadějných šancí, ale brankáře hostů už nepřekonali. Když už to vypadalo na remízu, vyšel jeden z výpadů hráčům z Velkých Losin a Martin Charvát v 90. minutě urval tři body pro hostující výběr.

Jeseník - Dolany 1:1 (0:0) 

Zdroj: Youtube

Několik velmi slibných příležitostí ke skórování si v prvním poločase vypracovali fotbalisté Jeseníku proti Dolanům, ale gólový úspěch se nedostavil. Naopak deset minut po přestávce se radovali z gólu hosté z Olomoucka. Jeseník brzy dokázal srovnat a dál hrozil defenzivě soupeře. Pokusům domácích ale kousek chyběl a body se tak po závěrečném hvizdu rozhodčího rozdělily.

Želatovice - Lutín 4:2 (2:1) 

Zdroj: Youtube

Pořádné drama nabídl zápas Želatovic proti Lutínu. Ve 4. minutě otevřel skóre domácí mančaft z Přerovska, Sigma ale vzápětí výsledkově srovnala krok po trefě Radka Kubáče z penalty. Želatovice si znovu vzali vedení pro sebe a to jim vydrželo do 53. minuty, kdy za hosty opět vyrovnal Jiří Vymazal. V závěrečné dvacetiminutovce rozhodli o výhře domácí dvěma zásahy, napínavý duel ale přinesl ještě několik situací volajících po gólu.

Mohelnice - Medlov 2:3 (1:1) 

Zdroj: Youtube

Napínavou přestřelku nabídl zápas Mohelnice proti Medlovu. Hosté z Uničovska vstoupili do utkání lépe, když se prosadil Patrik Kasal. Ještě do konce poločasu v dresu Mohelnice pohlednou trefou vyrovnal Jakub Heidenreich. Mohelničtí skóre otočili v 50. minutě gólem Daniela Ryby, ale konal se ještě druhý obrat. V závěrečné desetiminutovce skórovali za Medlov Michal Muzikant a podruhé Patrik Kasal a hosté se tak radovali z výhry.


Načítám výsledky ...


Načítám tabulku ...