Anketa Gól kola probíhá na Facebookové stránce Olomouckého krajského fotbalového svazu

Bohuňovice - Želatovice 0:2 (0:0) 

Zdroj: Youtube

Po vyrovnaném prvním poločase udeřili fotbalisté Želatovic na hřišti Bohuňovic ze standardní situace. Míč se po rohovém kopu v 56. minutě toulal před brankou domácích a za čáru ho usměrnil Pavel Němec. V 69. minutě rozehrával Tomáš Čtvrtníček roh ze stejného místa a opět to znamenalo gólovou radost pro hosty, do listiny střelců se zapsal přímo exekutor standardní situace. Domácí už vývoj zápasu zdramatizovat nedokázali.

Velké Losiny - Lutín 1:1 (0:0) 

Zdroj: Youtube

Spoustu atraktivních fotbalových momentů nabídl zápas Velkých Losin proti Lutínu, na góly si ale museli diváci počkat až do závěrečných minut. V 84. minutě rozradostnil domácí Velké Losiny Jiří Uvízl, který úspěšně zakončil kombinační akci svého týmu. Když už měly Losiny výhru na dosah, udeřili v 90. minutě hosté. Přesně pálil David Koudelka a rozhodl o remízovém výsledku.

Konice - Jeseník 2:6 (0:4) 

Zdroj: Youtube

Jasnou záležitostí bylo od prvního poločasu střetnutí Konice s Jeseníkem. Hosté si ze severu kraje přivezli střeleckou formu a už po prvním dějství vedli o čtyři góly. Koničtí kosmeticky upravili výsledek až ve druhém dějství, hostující celek ale žádné komplikace nepřipustil, do gólových statistik se zapsalo v dresu Jeseníku hned šest různých hráčů.

Zábřeh - Dolany 2:0 (2:0) 

Zdroj: Youtube

Od úvodních minut čelilo mužstvo Dolan tlaku zábřežské ofenzivy. Domácí vedli od 8. minuty po trefě Miroslava Podhorného. Fanoušky Sulka podruhé rozradostnil Roman Puchr, který zužitkoval zisk míče po aktivním napadání rozehrávky soupeře. Dolany už zápas zdramatizovat nedokázaly a tři body zůstaly v Zábřehu.

Kostelec na Hané - Mohelnice 2:0 (1:0) 

Zdroj: Youtube

Už ve 4. minutě duelu s Mohelnicí slavili první gól hráči z Kostelce na Hané. Domácí celek i v dalším průběhu zápasu nebezpečně zaměstnával mohelnickou defenzivu, další gólový úspěch přišel v 63. minutě. Brankář hostů si neporadil s centrem Lukáše Grulicha a domácí tak měli do zbytku utkání slibný náskok, který už si nenechali vzít.

Lipová - Čechovice 0:0 (0:0) 

Zdroj: Youtube

Fotbalisté Lipové hostili silného soupeře z Čechovic a domácí obrana musela být od úvodních minut v pohotovosti. Se šancemi hostů si hráči z Lipové dokázali poradit a zahrozili i na druhé straně, skóre se však neměnilo. I ve druhé půli chybělo ofenzivním snahám obou týmů více přesnosti, a tak si bodový zisk rozdělili po bezbrankové remíze.

Rapotín - Medlov 1:0 (0:0) 

Zdroj: Youtube

Dramatický duel Rapotína proti Medlovu přinesl několik nadějných příležitostí na obou stranách, rozhodující zásah nakonec slavili domácí. Jiří Ševčík napřáhl ze střední vzdálenosti a dělovku nasměroval k tyči hostujícího favorizovaného celku. Medlovští už na vyrovnání nedosáhli a předposlední Rapotín si tak do tabulky zapsal velmi cenný tříbodový příspěvek.

Litovel - Brodek u Přerova 1:1 (0:1) 

Zdroj: Youtube

Brodek u Přerova zavítal v 18. kole PB SCOM krajského přeboru na hřiště Litovle. Hosté dokázali překonat brankáře Litovle těsně před poločasovou přestávkou a po trefě Dana Štěpánka vstupovali do druhého dějství s těsným náskokem. Tatran nakonec ze zápasu vytěžil bod, když v 70. minutě z pokutového kopu srovnal Martin Jindra. Tato situace bohužel není na klubovém záznamu k dispozici.


Načítám výsledky ...


Načítám tabulku ...