Medlov - Šternberk 0:2 (0:1)

Šlágr kola viděli diváci v Medlově, na půdu druhého celku tabulky zavítal vedoucí tým soutěže ze Šternberku. Vyrovnanou partii rozhodl ve prospěch hostů ve 40. minutě po rohovém kopu Vojtěch Kamas. Druhá branka pak padla až v nastaveném čase, kdy Šternberští z brejku využili riskantní snahy domácích o vyrovnání.

Zdroj: Youtube

Bohuňovice - Zábřeh 3:4 (1:2)

Hned sedm gólů viděli fotbaloví fanoušci na hřišti v Bohuňovicích, kam zavítal Zábřeh. Hostům se vydařil první poločas, po kterém vstupovali do druhé fáze zápasu s vedením 1:2. To se jim ještě podařilo v průběhu druhé půle vylepšit až na rozdíl tří branek, jenže Bohuňovičtí se nevzdali. V závěrečné desetiminutovce dvakrát skórovali, i když druhý sporný gól uznával rozhodčí až po poradě se svým asistentem. Tato trefa ale nakonec hosty trápit nemusela, protože vítězství dokázali udržet.

Zdroj: Youtube

Dolany - Jeseník 1:5 (1:3)

Na druhou výhru v sezoně si i po 11. kole budou muset počkat fotbalisté Dolan. Za třemi body na hřišti u Olomouce vykročili hosté z Jeseníku už v 8. minutě, když se prosadil Janíček.  Dolany srovnaly z pokutového kopu, poté už se ale z gólů radovali jen hosté. Jeseničtí se trefili ještě čtyřikrát a dali skóre jasnou podobu.

Zdroj: Youtube

Lipová - Černovír 2:1 (0:1)

Také Lipová jako nováček krajského přeboru překvapuje své soupeře a po dvanácti odehraných zápasech je na čtvrté příčce. Naposledy si mužstvo z Konicka vyšláplo na Černovír. Hostující tým sice vedl po prvním poločase o jednu branku a Lipová navíc neproměnila penaltu, to však domácím po závěrečném hvizdu nemuselo vadit. Ve druhé půli se trefili Přikryl a Žilka, a tým Lipové tak dokonal obrat a získal další tři body.

Zdroj: Youtube

Velké Losiny - Opatovice 4:1 (0:1)

Slibný první poločas odehrály Opatovice na půdě Velkých Losin a vedení 0:1 mohlo být pro hosty dokonce i výraznější. Po pauze domácí během deseti minut třemi góly výrazně zchladili naděje Opatovic na bodový zisk a další zdramatizování zápasu už nedovolili. V 78. minutě navýšil Lazarov na 4:1 a hosté nakonec odjížděli jasně poraženi.

Zdroj: Youtube

Lutín - Litovel 0:1 (0:0)

Jediná trefa rozsoudila vyrovnaný zápas Lutína a Litovle, v utkání 11. kola se radoval hostující Tatran. Litovelští se prosadili po standardní situaci v 54. minutě, kdy hlavou skóroval Jindra.  Domácí se snažili o vyrovnání, ale jejich akce gólový efekt nakonec neměly.

Zdroj: Youtube

Kralice na Hané - Želatovice 2:1 (1:0)

Důležité body na domácím hřišti si o víkendu připsal tým Kralic na Hané proti Želatovicím. Hostující defenzivu překonali  Kraličtí poprvé v 7. minutě, a i přes řadu dalších příležitostí vydrželo skóre 1:0 až do závěrečné desetiminutovky. Domácí přidali v 81. minutě pojistku a to se jim nakonec hodilo, Želatovice se trefily ještě v nastaveném čase.

Zdroj: Youtube

Ústí - Mohelnice 2:4 (2:1)

Kuba-Ryba, nikoliv frontman hudební skupiny Rybičky 48, ale dvojice fotbalistů Mohelnice se postarala o čtyři zásahy proti Ústí. Domácí mužstvo z Hranicka vedlo po první půli 2:1 a mělo i další šance, hostům se ale podařilo v 76. minutě dokonat  obrat. O deset minut později pak na konečných 2:4 pečetil z pokutového kopu kapitán Mohelnice Roman Kuba.

Zdroj: Youtube