Velké Losiny - Šternberk 2:1 (0:0)

Silný Šternberk přivítaly na svém hřišti Velké Losiny. Na gólové koření fotbalu se čekalo až do druhého poločasu, krátce po přestávce se radovali domácí po trefě Lineta. Ale vedení jim dlouho nevydrželo, během dvou minut hosté vyrovnali a vyrovnaná bitva pokračovala. Rozhodnutí nakonec přišlo deset minut před koncem, kdy Losinští dotlačili míč za brankovou čáru po standardní situaci.

Zdroj: Youtube

Lutín - Litovel 4:0 (2:0)

Rozlet Litovle v aktuální fázi sezony rázně zastavili na domácím hřišti fotbalisté Lutína. Sigma poprvé skórovala v 11. minutě a deset minut před poločasovým hvizdem už to bylo 2:0. Po přestávce přidali Lutínští ještě dvě další branky a v tabulce se drží na dostřel prvnímu místu.

Zdroj: Youtube

Opatovice - Želatovice 4:2 (2:0)

Na desátém a jedenáctém místě se po víkendovém vzájemném souboji seřadily za sebe týmy Opatovic a Želatovic. Domácí Opatovice vedly po první půli 2:0, ale hostující mužstvo do 70. minuty vyrovnalo skóre. Na penaltový rozstřel však nedošlo, závěrečná desetiminutovka se povedla opět Opatovickým, když dvěma zásahy urvali výhru.

Zdroj: Youtube

Jeseník - Všechovice 0:6 (0:4)

Čtvrtou porážku  z posledních pěti utkání připravili fotbalistům Jeseníku hráči Všechovic. Hosté zvládli duel na severu kraje jednoznačně, po půlhodině hry vedli už 4:0 a domácí nedokázali jejich obranu až do konce utkání překonat. Všechovice nadělili Jeseníku kanára a drží se na první příčce krajského přeboru.

Zdroj: Youtube

Dolany - Medlov 0:6 (0:5)

Ve 25. kole zpíval pro poražené neoblíbený kanár ve dvou zápasech, ve druhém případě to bylo v Dolanech nedaleko Olomouce. Domácí celek prožil velmi nepříjemný první poločas, hosté z Medlova skórovali hned pětkrát. Ve druhé pětačtyřicetiminutovce už se utkání dohrávalo a třetí celek krajského přeboru uzavřel gólový účet v 78. minutě na 0:6.

Zdroj: Youtube

Mohelnice - Černovír 0:2 (0:0)

Důležité tři body získal na hřišti Mohelnice Slovan Černovír. Utkání přineslo první gól až v 61. minutě, když z pokutového kopu potrestal zákrok domácích ve vápně Jakub Zachar. Stejný hráč pak z brejkové situace přidal pojišťovací zásah a olomoucký celek se radoval z vítězství.

Zdroj: Youtube

Kralice na Hané - 1. HFK Olomouc B 3:1 (3:1)

Skvělý začátek zápasu proti 1. HFK Olomouc B zaznamenali fotbalisté z Kralic na Hané. Na domácím hřišti si vybudovali během úvodních pětadvaceti minut třígólový náskok a i přes snížení ze strany hostů v závěru poločasu už o vítězství nepřišli. Ve druhém dějství už se skóre neměnilo a tři body zůstaly na Prostějovsku.

Zdroj: Youtube