Velké Losiny - Lutín 1:3 (1:1)

Duel dvou dosud neporažených celků Velkých Losin a Lutína dopadl lépe pro hostující Sigmu. Domácí výběr šel po půlhodině hry do vedení, ale Lutín dokázal ještě těsně před přestávkou vyrovnat. Rozhodnutí přišlo v 64. minutě z kopačky Skopalíka. Hosté potvrdili čtvrtou výhru a první místo ještě ve druhé minutě nastavení gólem na konečných 1:3.

Zdroj: Youtube

Zábřeh - Litovel 1:0 (0:0) Pen: 3:1

Příznivci fotbalu v Zábřehu se gólu v řádné hrací době nedočkali a na řadu přišlo rozhodnutí v penaltovém rozstřelu. Domácí se proti Litovli udrželi na čele soutěže, úspěch v pokutových kopech uzavřel proměněným střeleckým pokusem gólman Zábřehu Lukáš Toman a mohl se radovat se spoluhráči ze zisku dvou bodů.

Zdroj: Youtube

1. HFK Olomouc B - Černovír 2:1 (1:1) Pen: 5:4

V olomoucké derby si připsali dva body do tabulky hráči rezervního týmu 1. HFK.  Černovír prohrával na hřišti soupeře od 13. minuty, těsně před pauzou ale hosté dokázali vyrovnat. Ve druhém poločase už branka nepadla, k vidění byly ale tři červené karty a Černovír dohrával v devíti. Zápas dospěl až k penaltám, ve kterých byli úspěšnější domácí mladíci z Holice.

Zdroj: Youtube

Opatovice - Dolany 4:0 (2:0)

Dolany si tentokrát další výhru do tabulky nepřipsaly, jasným výsledkem zvítězily Opatovice. Mužstvo z Hranicka vstřelilo v každém z poločasů dvě branky a udrželo čisté konto. Navíc mohl domácí celek přidat ještě gól z penalty a dalších nadějných zakončení, to však Opatovické nakonec vůbec mrzet nemuselo.

Zdroj: Youtube

Želatovice - Jeseník 1:0 (0:0)

Dlouho vyrovnaný průběh zápasu Želatovic s Jeseníkem rozsekl až v závěrečné desetiminutovce želatovický Tomáš Matušík. Povedená střela korunovala snahu domácích, kteří si vytvořili v průběhu zápasu několik šancí, a nakonec se radovali z těsného vítězství.

Zdroj: Youtube

Všechovice - Medlov 1:2 (0:0) Pen: 2:3

Do druhého poločasu si schovali góly hráči Všechovic a Medlova. Jako první se trefily domácí Všechovice, ale radost z těsného vedení jim vydržela jen deset minut. Hosté srovnali ze standardní situace a následovaly pokutové kopy. Medlov neproměnil čtyři pokusy, domácí však ještě o jeden více, a tak bod navíc směřoval na konto týmu z Uničovska.

Zdroj: Youtube

Kralice na Hané - Hněvotín 3:0 (2:0)

Už v 1. minutě šli do vedení fotbalisté Kralic na Hané v zápase proti Hněvotínu. Domácí celek navíc přidal další gól v 10. minutě a před pauzou hostující Makowski viděl červenou kartu, na hřišti plály emoce. A to také deset minut po začátku druhé části, kdy šel pod sprchy předčasně také domácí Halenka. Počet hráčů se vyrovnal, Hněvotín měl blízko ke kontaktní brance, ale neuspěl a naopak Kraličtí si pojistili výhru gólem na 3:0 čtvrt hodiny před koncem.

Zdroj: Youtube

Šternberk - Mohelnice 0:2 (0:1)

Tříbodový příspěvek do tabulky krajského přeboru si zapsali hráči Mohelnice na půdě Šternberku. Domácí inkasovali z penalty po půl hodině hry a Mohelnice mohla strážit hubený náskok. Šternberku se nakonec hostující defenzivu překonat nepodařilo, v závěrečných minutách si navíc hosté pojistili vítězství z rohového kopu.

Zdroj: Youtube