Lipová - Šternberk 1:3 (0:1)

Zdroj: Youtube

Střetnutí o špici pořadí krajského přeboru se hrálo v Lipové, kam zamířil Šternberk. Jako první skórovali hosté, když se ve 33. minutě trefil Pavel Kryl. Lipová mohla odpovědět z penalty, ale Šternberk zachránilo břevno a ani při další šanci domácí neuspěli. Střelec Šternberku Kryl navýšil ve druhém poločase náskok na 3:0 pro hosty a domácí už jen kosmeticky upravili v závěru výsledek na 1:3.

Dolany - Medlov 3:1 (1:0)

Zdroj: Youtube

V partii proti Medlovu se tým z Dolan radoval poprvé ve 40. minutě, když se prosadil Foukal. Domácímu týmu se podařilo stav vylepšit v 68. minutě, ale Medlovští brzy začali hrozit na druhé straně a během pár momentů snížili na 2:1. Vyrovnat už však hosté nedokázali ani při hře vabank, kdy gólman opustil branku při útočné standardní situaci. Riskantního tahu v nastaveném čase využili domácí ke vstřelení třetího gólu.

Velké Losiny - Jeseník 3:0 (0:0)

Zdroj: Youtube

Po nevybíravém zákroku a červené kartě hráli od 25. minuty Velké Losiny proti Jeseníku v oslabení. To je ale nakonec nezastavilo v cestě za vítězstvím. Domácí přestáli vyložené šance Jesenických a poté otevřel skóre v 67. minutě z penalty Matěj Šinogl. Stejný hráč v závěrečné desetiminutovce zkompletoval hattrick a důrazně pojistil výhru Velkých Losin v početní nevýhodě.

Lutín - Želatovice 2:1 (0:1) Pen: 4:2

Zdroj: Youtube

Blízko čela tabulky se i po sedmém kole drží fotbalisté Lutína. Tentokrát se střetli s týmem Želatovic a byli to hosté z Přerovska, kdo jako první mohl slavit v utkání gól. Pět minut před poločasovou pauzou skóroval Goldemund. Sigma dokázala vyrovnat v 72. minutě a na řadu přišly pokutové kopy. Domácí gólman zlikvidoval dva pokusy Želatovic a Lutínští se mohli radovat z dvoubodové výhry.

Litovel - Rapotín 3:1 (3:1)

Zdroj: Youtube

Gólově výživný první poločas si mohli užít fanoušci fotbalu v Litovli. Obranu hostujícího Rapotína překonali domácí už v 7. minutě, soupeř ale reagoval brankou už o pět minut později. Tatranu se podařilo odskočit krátce před koncem úvodní části zápasu, když se podruhé prosadil Navrátil a přesnou trefu přidal ještě Fišara. Druhá půle už gól nepřinesla ani na jedné straně a tři body zůstaly v Litovli.

Ústí - Zábřeh 5:0 (0:0)

Zdroj: Youtube

Po bezbrankovém prvním poločase zápasu Ústí proti Zábřehu se rozjeli ve druhém dějství střelci domácího mužstva z Hranicka. Nejvíce se dařilo ústeckému Janu Nehybovi, který během dvaceti minut dal hattrick a vývoj utkání strhl na stranu svého týmu. Zábřeh ještě dvakrát inkasoval a odjížděl s nepříjemnou prohrou o pět branek.

Kralice na Hané - Bohuňovice 1:3 (0:3)

Zdroj: Youtube

Plné ruce i nohy práce měli v prvním poločase fotbalisté Kralic na Hané v defenzivě proti Bohuňovicím. Tři situace se jim ubránit nepodařilo a hostující tým po úvodní pětačtyřicetiminutovce jasně vedl. Domácí tým si připsal pouze čestný úspěch v samotném závěru utkání, když snížili na konečných 1:3.

Mohelnice - Brodek u Přerova 1:3 (1:1)

Zdroj: Youtube

V souboji dvou celků ze spodních pater tabulky přivítala Mohelnice Brodek u Přerova a po dobrém úvodu domácích začali úřadovat hosté. Mohelnice vedla od 6. minuty, do přestávky ale vyrovnal z pokutového kopu Omelka. Po změně stran se Brodku povedly dotáhnout do gólového zakončení dvě akce a z Mohelnice si tak odvezli hostující fotbalisté plný bodový zisk.