Želatovice - Velké Losiny 0:1 (0:1)

Čtvrtou výhru v sezoně si připsal tým Velkých Losin na půdě Želatovic. Ve 20. minutě se za hosty prosadil Tomáš Indra a nakonec to byla jediná branka utkání, domácí mužstvo utrpělo třetí porážku v řadě.

Zdroj: Youtube

Medlov - Černovír 2:0 (2:0)

První pozici v pořadí krajského přeboru si upevnili hráči Medlova v utkání s Černovírem.  Úvodní branka zápasu padla už ve 2. minutě, domácí navyšovali skóre po půlhodině hry a s dvougólovým náskokem dokráčeli až k závěrečnému hvizdu. Hosté se tak vraceli do Olomouce bez bodu.

Zdroj: Youtube

Dolany - Zábřeh 1:2 (0:1)

Na výhru nad Všechovicemi nedokázali na domácím hřišti navázat hráči Dolan. V prvním poločase se totiž prosadili jen hosté ze Zábřehu, domácí celek gólově zareagoval osm minut po přestávce. Vedení ve vyrovnaném souboji si  Sulko vzalo zpět v 66. minutě, když se trefil Žanda. Domácí měli ještě v samotném závěru blízko k vyrovnání, avšak kousek jim nakonec chyběl a vítězství slavil Zábřeh.

Zdroj: Youtube

1. HFK Olomouc B - Hněvotín 0:4 (0:1)

Jednoznačnou záležitostí bylo střetnutí béčka Holice a Hněvotína.  Vítězství hostujícího týmu na olomouckém předměstí režíroval třemi brankami bývalý hráč 1. HFK David Hornich. Po 65 minutách tak měli Hněvotínští komfortní náskok a nemusela je výrazněji mrzet ani neproměněná penalta. Pět minut před koncem dal výsledku konečnou podobu na 0:4 David Holub.

Zdroj: Youtube

Opatovice - Kralice na Hané 5:1 (2:0)

Řadu pohledných akcí přinesl souboj Opatovic a Kralic na Hané. Domácí výběr se dvěma brankami v rychlém sledu dostal do trháku, hosté z Prostějovska ve druhé půli dokázali vstřelit kontaktní gól. Ale Opatovičtí se znovu prosadili dvakrát během dvou minut a k vítězství měli opět mnohem blíž. Po páté brance deset minut před koncem se spustila vlna příležitostí ke skórování šestého gólu, ale žádná ze šancí Opatovic už se neujala.

Zdroj: Youtube

Šternberk - Jeseník 1:3 (1:2)

S tříbodovým příspěvkem do tabulky se vraceli ze Šternberku fotbalisté Jeseníku. Za hosty se prosadil dvakrát v úvodní půlhodině Adam Bříza a o chvíli později přidal další gól střelec Jeseníku Lukáš Woitek, avšak smolně při standardní situaci do vlastní branky. Šternberk se tak opět dostal na dostřel, jenže po přestávce větší zdramatizování utkání nepřišlo. Jeseničtí odskočili po přímém kopu a pohlídali si plný bodový zisk.

Zdroj: Youtube

Litovel - Mohelnice 2:1 (1:0) Pen: 5:4

Blízko ke třem bodům měli z pozice 14. celku tabulky fotbalisté Litovle, avšak nakonec museli výhru proti Mohelnici urvat až v pokutových kopech. Právě z penalty vstřelili Litovelští první gól zápasu a dlouho drželi těsné vedení. Za Mohelnici se v 89. minutě ale trefil kapitán Roman Kuba a remízové utkání směřovalo do rozstřelu, ve kterém se dařilo střelcům na obou stranách a rozhodlo jediné zaváhání.

Zdroj: Youtube

Všechovice - Lutín 3:1 (2:1)

V nejvyšších patrech tabulky se drží i po zápase s Lutínem mužstvo Všechovic. Domácí celek se prosadil v první půli dvakrát, těsně před pauzou ještě hosté z Olomoucka korigovali z pokutového kopu. Větší zdramatizování tohoto souboje se ale už nekonalo, deset minut po přestávce Všechovice opět odskočili na rozdíl dvou gólů a díky cenné výhře přeskočili svého soupeře v tabulce o skóre.

Zdroj: Youtube