Západočeský klub oslovil všechny celky hrající nejprestižnější fotbalovou klubovou soutěž na světě a od řady z nich se dočkal cenných darů. A dresy světových top hráčů nyní věnuje do aukce na podporu Nadace pro transplantace kostní dřeně (NTKD).

Potěšitelné je, že slavné týmy se připojily k Viktorii a ochotou podpořit NTKD.

A jaké dresy lze aukci získat?

Například dres mistra světa z Juventusu Blaise Matuidiho, královský dres Garetha Balea z Realu Madrid, dres Francka Ribéryho z Bayernu, Patrika Schicka z AS Řím, ostrostřelce milánského Interu Maurca Icardiho nebo podepsané dresy týmů Paris Saint-Germain, Manchester United či Bruggy.

Otužilci v Hradišti.
Otužilecké žně zimních plavců KSO Plzeň začnou o Štědrém dnu v Hradišti

V aukci jsou samozřejmě také originální hrané dresy viktoriánů ze zápasů skupiny G Ligy mistrů ze zápasů s Realem Madrid či CSKA Moskva, které jsou podepsané.

Získat vysněný dres mohou fotbaloví fanoušci fanoušci ve speciální dražbě, která potrvá až do 15. ledna příštího roku.

Důležitá informace – dresy se draží na adrese www.fcviktoria.sportovniaukce.cz, navíc klub slíbil, že v průběhu aukce budou přibývat ještě další dresy a předměty – například kopačky, hrané míče a další. Výtěžek aukce půjde na podporu NTKD.

„Kluby jsme oslovili s tím, zda by společně s námi nepodpořili dobrou věc. Jsme velmi rádi, že se naše výzva setkala s velkým ohlasem a řada týmů zaslala podepsané dresy,“ řekl mluvčí klubu Václav Hanzlík. „Všem klubům patří velké poděkování,“ dodal Václav Hanzlík s tím, že dres Realu Madrid věnovali ochotně fanoušci Viktorie Plzeň.

Ilustrační foto.
Lobezský botokros