Který z divizních týmů si ale může říct, že porazil sigmáckou devatenáctku? „My hledali soupeře, dokonce jsme si mysleli, že už budeme hrát jen zápas s mohelnickým béčkem, ale nakonec nám Sigma vyšla vstříc, takže jsem moc rád, že jsme se mohli změřit s tak kvalitním týmem. Je lepší v přípravě prohrát s opravdu dobrým celkem, než si zahrát jen tak a vyhrát," uvedl mohelnický kouč Roman Sedláček.

Mohelnice v první půli ovšem nepředvedla moc dobrý výkon. „Hráli jsme přesně to, co nemáme. Bez pohybu, jen jsme vyčkávali, co udělá soupeř. Po přestávce se to zlepšilo, ovšem soupeř byl opravdu velmi kvalitní," hodnotil zápas Sedláček.

Jedinou branku domácích dal z penalty na faul na Oklešťka Kotůlek.

„Ve druhé části jsme byli už vyrovnanějším soupeřem, ale chybí nám kvality směrem dopředu, tohle bude nějaký čas trvat, než spravíme, odešli hráči, kteří nám v tomhle zatím chybí," dodal Sedláček.

FK Mohelnice – SK Sigma Olomouc 19 1:3 (1:2)

Branka Mohelnice: Kotůlek (p.k.).
Mohelnice: Děreš (Večeř) – Mráček, Rousek, Čižmár, Globa – Kvapil, Okleštěk, Kotůlek, Kuba, Hapal – Kopa. Střídali: Majer, Wolf, Švajda, A. Masopust, Kutal. Trenér: Roman Sedláček.