Mohelničtí borci měli v první půli několik šancí, hned v úvodu se dostal k míči na malém vápně Honza Macák, ale nedokázal zakončit.

Asi největší šance hostů přišla v 51. minutě, kdy centr na zadní tyč odvracel skluzem Roman Kuba. Tempo zápasu pak poněkud upadlo, převahu pak domácí získali od 70. minuty, a vyplatilo se. V 78. minutě kopali domácí dva rohy za sebou, ten druhý poslal jeden z benešovských hráčů na neobsazeného Romana Kubu, který hlavou poslal míč bez problémů do brány.

Hosté pak přestali úporně bránit, otevřeli hru, v 86. minutě mohli srovnat, ale tvrdou ránu z hranice šestnáctky gólman Večeř dokázal zlikvidovat. A o minutu později bylo jasné, že výhra zůstane domácím. Hapal unikl, ve vápně nahrál Macákovi a ten nezaváhal.

Macák se pak dvě minuty před koncem utkání proměnil na nahrávače, od lajny našel Honzu Fišaru, který propálil gólmana hostů.

„Hrálo se na umělce a musím uznat, že soupeř na menším hřišti hrál vzadu opravdu velmi dobře, jeho organizace hry byla výborná. Musím proto ocenit, že kluci byli trpěliví, pořád jsem je nabádal, že rozhodne standardka, dát gól ze hry bylo proti tak dobře bránícímu týmu na malé umělce prostě nemožné," konstatoval kouč Mohelnice Roman Sedláček.

„Když se blížil konec zápasu, určitě jsem byl nervózní, pak jsme sice dali gól, ale soupeř měl hned vzápětí velkou šanci, jejich hráč krásně vystřelil z pravé strany, byla to velká rána a krásně trefená, naštěstí to gólman dokázal zlikvidovat. No a z protiútoku jsme dali druhý gól, ten rozhodl," dodal Roman Sedláček.

FK Mohelnice – MSA Dolní Benešov 3:0 (0:0)

Branky: 78. Kuba, 87. Macák, 88. Fišara. Diváci: 210.
Mohelnice: Večeř – J. Heidenreich, Pinkava, Kuba, Surzyn - Fišara, Horák (56. Kotůlek), Banovec - Bzirský (70. Kopa), Hapal (89. Vokoun), Macák. Trenér: Roman Sedláček.