Všechovice – Kralice na Hané 1:3 (0:3)

Už v prvním poločase se Kralice vybudovaly hodně slibnou pozici pro zisk tří bodů. Na půdě Všechovic se hosté z Prostějovska trefili hned třikrát, dva góly si připsal Cibulka. Dvacet minut po pauze sice domácí nováček snížil, ale víc už cestu Kralic na Hané za vítězstvím nezdramatizoval.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Zábřeh – Dubicko 1:0 (0:0) Pen: 4:3

V duelu Zábřehu z Dubickem se střelcům brankáře překonat nepodařilo a utkání tak dospělo až do pokutových kopů. Hosté z Dubicka pálili dvakrát nad a další pokus jim zlikvidoval brankář Toman a tak se z dvoubodového přínosu do tabulky mohli těšit domácí.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký kfs

Černovír – Dolany 3:2 (1:0)

Úvodní část okresního derby zvládli lépe domácí fotbalisté z Černovíra. Olomoucký tým vedl po poločase 1:0, ale hned ve 47. minutě hosté z Dolan srovnali. Domácí ale rychle reagovali dvěma brankami během pěti minut a výhra byla blízko. Dolany neproměnily penaltu i další šance a kontaktní gól nakonec přišel až příliš pozdě.

Zdroj: Deník/Olomoucký KFS

1. HFK Olomouc B – Rapotín 0:1 (0:1)

S velkým štěstím uloupili hráči Rapotína tři body na olomouckém předměstí. Domácí rezervní tým HFK měl od začátku utkání převahu a vytvořil si několik velmi nadějných příležitostí. S produktivitou se však mladíci z Holice tentokrát nepotkali, naopak z ojedinělé akce udeřil celek ze Šumperska a mohl se radovat z výhry.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Přerov – Hněvotín 3:0 (1:0)

Jasnou záležitostí bylo utkání Přerova s Hněvotínem. Domácí celek, který do krajského přeboru spadl z divize, zatápěl defenzivě mužstva z Olomoucka v průběhu celého utkání a výsledkem bylo konečné skóre 3:0.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Medlov – Velké Losiny odloženo na 1. 11. 15:00

Lutín – Želatovice odloženo na 12. 11. 14:00