Dolany - Zábřeh 2:1 (0:1)

Dolany přivítaly Zábřeh a značnou část zápasu z hlediska šancí tahali za kratší konec. Hosté z několika příležitostí vytěžili jeden gól a až do závěrečné čtvrthodiny živili naději na těsnou výhru. Vše se změnilo během pěti minut, kdy se dvakrát trefilo mužstvo z obce u Olomouce a mohlo slavit tříbodový zisk.

Zdroj: Youtube

Rapotín - Přerov 1:4 (1:1)

Po vyrovnaném prvním poločase se v Rapotíně třikrát prosadili hosté z Přerova. Na gól z úvodního dějství navázal dalšími dvěma trefami Jan Bubeník a jeho hattrick znamenal jasnou výhru Viktorky.

Zdroj: Youtube

Želatovice - Medlov 2:4 (1:0)

Želatovice ukázaly jako silnou zbraň proti Medlovu rohové kopy, po dvou těchto standardkách mezi 45. a 53. minutou získali dvoubrankový náskok a ze třetího rohu navíc rozezvonili domácí břevno. Hosté z Medlova se probudili, zejména pak Pavel Novák, který během 25 minut zkompletoval hattrick a obrat zápasu. Plný bodový příspěvek putoval po kolapsu domácích na Uničovsko.

Zdroj: Youtube

Kralice na Hané - Lutín 1:5 (0:3)

Už šestibodový náskok na čele soutěže si vypracoval tým z Lutína. Domácí Kralice na Hané musely doma spolknout hořkou pilulku v podobě pěti inkasovaných branek, hned třemi góly rozhodly už před pauzou o své výhře hráči Sigmy a deset minut před koncem už vedli o pět. Kralice jen v závěru kosmeticky upravily skóre.

Zdroj: Youtube

Hněvotín - Černovír 4:3 (2:1)

V okresním derby začal lépe Černovír, jenže Hněvotín dvěma góly do deseti minut otočil vývoj zápasu. Navíc po pauze přidali domácí dva góly v rychlém sledu a zdálo se být rozhodnuto. Jenže Olomoučané se pro změnu dvěma slepenými trefami dotáhli a mohli myslet i na vyrovnání. Deset minut před koncem však šel po ostrém zákroku předčasně do sprch hostující kapitán a Hněvotínští si pohlídali vítězství.

Zdroj: Youtube
 

Dohrávka 12. kola:

Medlov – Velké Losiny 1:0 (0:0) Pen: 3:1

Odložený zápas 12. kola mezi Medlovem a Velkými Losinami hostila uničovská umělka. V duelu plném standardních situací se diváci gólu nedočkali a remízový zápas tak rozsoudily pokutové kopy. V nich ukázal výborný odhad domácí gólman, který si poradil se třemi ze čtyř exekutorů z Velkých Losin.

Zdroj: Youtube