Určice – Dolany 2:3 (0:1) Pen: 5:6

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Dolany rozehrály slibně partii v Určicích, když po hodině hry vedly 2:0. Jenže domácí celek z Prostějovska díky brankám Jakuba Šlajse ztrátu smazal. Utkání dospělo až do penaltového rozstřelu, ve kterém bral bod navíc hostující mančaft.

Velké Losiny – Kojetín-Kovalovice 4:3 (2:0)

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Losinám vyšel vstup do domácího zápasu s posledním celkem krajského přeboru. Hosté se ale ani za stavu 4:1 nevzdávali a dvěma brankami se dotáhli na konečný výsledek 4:3, na další gól už však nezbýval Kojetínu čas.

Želatovice – Hněvotín 1:2 (1:1) Pen: 1:3

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Řadu šancí nabídlo střetnutí Želatovic s Hněvotínem. V dresu hostů se vytáhli oba gólmani, o něco více však hněvotínský Běhalík. Zápas se rozhodoval až pokutovými kopy, tři ze čtyř pokusů želatovických střelců hostující brankář zlikvidoval a o tom, že dva body poputují do obce nedaleko Olomouce bylo jasno.

Kralice na Hané – Šternberk 2:4 (2:0)

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Hodně povedenou první půli odehrály Kralice proti silnému Šternberku. Hosté prohrávali 0:2, ale po přestávce se přece jen vzpamatovali. Favorit otočil zápas během dvaceti minut druhé půle a z Prostějovska si odvezl tři body.

Chválkovice – Zábřeh 2:3 (1:2)

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Chybami začali fotbalisté z Olomouce duel se Zábřehem. Nejprve domácí defenziva namazala soupeři do gólu, poté neproměnili Chválkovičtí penaltu a Zábřeh navýšil na 0:2. I když se Chválkovice ještě srovnaly skóre, rozhodující trefu si připsal v barvách Zábřehu Martin Lepka.

Medlov – 1. HFK Olomouc B 3:0 (2:0)

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Dva góly dali hráči juniorky HFK Olomouc, jenže výsledek zněl 3:0 pro Medlov. Mladíci z Olomouce smolně mířili dvakrát do vlastní sítě, další gól přidal za Medlov Martin Dus a domácí si mohli hlídat od 47. minuty třígólové vedení.

Rapotín – Lutín 2:0 (0:0)

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Dlouho se na gól čekalo na půdě nováčka krajského přeboru z Rapotína. Proti Lutínu se prosadil tým ze Šumperska v 69. minutě a propukla velká radost domácích fanoušků. Ta vrcholila při pojistce z 85. minuty, kdy bylo jasné, že důležitý bodový příspěvek přistane na konto Jiskry.