Rapotín - Zábřeh 3:2 (1:2) Pen: 4:2

Derby Rapotína se Zábřehem lépe odstartovali hosté, kteří po pětadvaceti minutách vedli už 2:0. Jiskra Rapotín se ale dokázala vrátit do zápasu a ještě před pauzou snížit. Povedená dalekonosná střela Šlesingera pak znamenala remízu a penaltový rozstřel, po kterém nakonec Zábřeh odjížděl pouze s bodem.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

1. HFK Olomouc B - Želatovice 2:0 (2:0)

Duel se Želatovicemi rozhodli mladíci z 1. HFK Olomouc už v úvodní části zápasu. Juniorka třetiligového klubu zahrozila břevnem po rohovém kopu, z další standardky už se zrodil první gól. Po trefě Tilkeridise z 24. minuty měli hosté z Přerovska dostatek času utkání zdramatizovat, ale skóre už se neměnilo.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Dubicko - Medlov 3:4 (2:3)

Vynikajícím způsobem začal zápas druhého kola pro nováčka z Dubicka, náskok 2:0 z prvních deseti minut ale domácím dlouho nevydržel. Medlov se probudil ze špatného začátku a během dalších sedmnácti minut vedl 3:2. Poté navíc přidali Medlovští pojistku a tak v závěru Dubicko jen korigovalo na konečných 3:4.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Hněvotín - Všechovice 3:2 (1:1) Pen: 4:2

Otáčet skóre proti novému týmu krajského přeboru z Všechovic museli na domácím hřišti hráči Hněvotína. Po remízové první půli se dostal Hněvotín do vedení, ale hosté ještě čtvrthodiny před koncem vyrovnali a šlo se na penalty. V nich si poradil domácí brankář a střelci týmu z Olomoucka.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Kralice na Hané - Velké Losiny 1:2 (1:1) Pen: 2:3

Fotbalisté Kralic na Hané se ještě ani nestačili rozkoukat a po přímočaré akci Velkých Losin prohrávali 0:1. Do přestávky se ale mužstvu z Prostějovska podařilo srovnat skóre a nakonec musely rozhodnout pokutové kopy. Tentokrát byli úspěšnější hosté z Velkých Losin.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Přerov - Černovír 1:3 (0:1)

58. Chuda David - 45. Kundrt Petr, 53. Kundrt Petr, 75. Zachar Jakub

Videozáznam není k dispozici.

Dolany - Lutín 3:6 (1:1)

18. Kubeček Václav, 61. Čapek Michal, 75. Čapek Michal - 24. Körner Tomáš, 53. Brázdil Petr, 72. Šoupal Vojtěch, 80. Šoupal Vojtěch, 87. Los Tomáš, 91. Los Tomáš

Videozáznam není k dispozici.