Dolany - Kralice na Hané 3:1 (2:1)

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Dolanům se vydařil úvod zápasu, když během dvaceti minut dvakrát udeřily do otevřené obrany Kralic. Hosté z Prostějovska deset minut před pauzou snížili. Drama ale odmítl ve druhé půli svým druhým gólem v utkání domácí Pekař.

Rapotín - Želatovice 3:0 (2:0)

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Gólem na 2:0 vyprovodili těsně před přestávkou do šatny fotbalisté Rapotína hosty ze Želatovic. Po hodině hry měl tým z Přerovska šanci korigovat skóre z penalty, domácí ale zachránilo břevno. Razítko na jasné vítězství dal v 79. minutě Nemeth.

1. HFK Olomouc B - Chválkovice 6:1 (2:1)

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Městské derby s Chválkovicemi ovládli mladíci z Holice. Do druhé půle šli hosté ještě s nadějným skóre 2:1, ale poté se domácí rezerva HFK rozstřílela a nedala Chválkovicím šanci.

Ústí - Určice 1:3 (0:2)

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Doposud vedoucí tým krajského přeboru na domácím hřišti zaváhal. Po půlhodině skórovali v Ústí dvakrát rychle za sebou hráči z Určic a v 50. minutě navyšovali už na 0:3. Takovou ztrátu už domácí celek smazat nedokázal.

Kojetín-Kovalovice - Lutín 0:1 (0:0) Pen: 6:7

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Na branku čekali marně příznivci fotbalu během duelu Kojetína-Kovalovic s Lutínem. Bezbrankový stav po řádné hrací době tak rozsoudily pokutové kopy, v dlouhém rozstřelu byli úspěšnější hosté z Lutína.

Hněvotín - Velké Losiny 0:1 (0:0)

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Velké Losiny využily na půdě Hněvotína přesilovku, kterou hrály od 59. minuty. Rozhodující akci zakončoval Petr Navrátil a udržel svůj tým mezi nejlepší čtyřkou soutěže. Naopak Hněvotínští musí řešit záchranářské starosti.

Šternberk - SULKO-Zábřeh 0:1 (0:0)

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Souboj týmů z čela tabulky hostil Šternberk, domácí se ale z gólu neradovali. Jedinou trefu obstaral zábřežský Ondřej Král a hosté se dostali na první místo tabulky.