Medlov - Černovír 3:0 (0:0)

Bezbrankový první poločas nabídlo utkání Medlova s Černovírem. Domácí fotbalisté z Uničovska se ale prosadili brzy a po přestávce a pětadvacet minut před koncem své vedení ještě navýšili. Olomoucký nováček přeboru se vracel domů s prázdnou. 

Zdroj: DENÍK/OKFS

Velké Losiny - Přerov 3:1 (1:1)

Hosté z Přerova se ve Velkých Losinách postarali krátce před přestávkou o první gól zápasu, jenže rozjetý domácí celek dokázal ještě do poločasového hvizdu najít odpověď. V 55. minutě už navíc po pokutovém kopu Losinští vedli a svou výhru ještě dokázali pojistit, aby se v závěrečných minutách nemuseli strachovat o vítězství.

Zdroj: DENÍK/OKFS

Lutín - Zábřeh 2:1 (0:1)

Tři góly vstřelili hráči Lutína v utkání se Zábřehem, přesto museli o výhru bojovat až do posledních minut. První trefa totiž byla do špatné branky a tak museli fotbalisté Sigmy dohánět manko. Po hodině hry se jim podařilo srovnat a začal velký tlak na branku hostů. Nakonec se obrat podařilo dokonat tři minuty před vypršením základní hrací doby a mohla propuknout euforie domácích barev.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Želatovice - Rapotín 4:1 (2:0)

Fotbalisté Želatovic vyrazili za výhrou proti Rapotínu už v první půli, kdy si vypracovali dvoubrankový náskok. Lépe se vedlo domácím i ve druhém dějství a patnáct minut před koncem už vedli 4:0. Hosté z obce u Šumperka už dosáhli jen kosmetickou úpravu jasného výsledku.

Zdroj: DENÍK/OKFS

Kralice na Hané - Hněvotín 3:0 (2:0)

Hostující Hněvotín v Kralicích na Hané nevyužil velkou příležitost na začátku utkání po zaváhání domácí defenzivy a pak už začal úřadovat kralický Martin Kováč. Během pěti minut se dvakrát trefil a nasměroval mužstvo z Prostějovska za třemi body, v závěru zápasu navíc zkompletoval cenný hattrick.

Zdroj: DENÍK/OKFS

Dubicko - Dolany 1:0 (0:0) Pen: 4:3

Na gólovém účtu Dubicka i Dolan svítila po devadesáti minutách nula, a tak přišly na řadu penalty. V rozstřelu byl úspěšnější domácí nováček soutěže, který na svém hřišti získal dva body.

Zdroj: DENÍK/OKFS

Všechovice - 1. HFK Olomouc

 odloženo na 27. 9. 15:30