„Ta hrála dnes katastrofálně, takové chyby. Že se nám zápas nepovedl, to je slabé slovo," hodnotil medlovský kouč Miroslav Večeřa.

Domácí obrana se zpočátku také moc nepředvedla, po faulu následovala penalta, Petr Klos ale Hatalu neprostřelil. „Náš obránce si neporozuměl s gólmanem, k míči se dostal soupeř a následoval faul," vysvětloval losinský trenér Jiří Mika.

Zahozený pokutový kol byl zlomovým momentem. Domácí totiž dali zanedlouho v rozmezí osmi minut tři góly a zápas byl pro hosty téměř ztracen.

Nejdříve skóroval Linet po centru Hložánky, který si zpracoval prsama a z voleje se trefil krásně k tyči. Pak Hložánka potáhl míč o dobrých dvacet metrů, poslal ho do šestnáctky, kde velmi důrazně skluzem dopravil míč do sítě Uvízl. Pak se opět prosadil Uvízl po přihrávce Lineta.

Hosté měli převahu dvacet minut po přestávce, dokonce snížili na 3:1, jenže přišla další zbytečná chyba: bídnou přihrávku vystihli domácí, s míčem se dostal do šestnáctky Navrátil, kde ho zezadu skosil Klos. Ten musel kvůli červené kartě pod sprchy, domácí proměnili Linetem penaltu a definitivně bylo po Medlovu. Tečku zařídil nohou ve skluzu Gargulák.

„Tohle byl zápas, na který musíme rychle zapomenout. Není co hodnotit, bylo to více než špatné," konstatoval Miroslav Večeřa.

„Hodně důležité bylo, že nás podržel v úvodu Hatala, když chytil penaltu. Nám se pak podařilo dát rychle za sebou tři góly a to byla pro soupeře ledová sprcha. Sice snížili, ale my měli zápas pod kontrolou," míní Jiří Mika.

TJ Sokol Lázně Velké Losiny – TJ Medlov 5:1 (3:0)

Branky: 11. a 64. Linet (druhá p.k.), 16. a 19. Uvízl, 87. M. Gargulák – 60. Klos. Rozhodčí: Hampl – Gallo, R. Svoboda. ČK: 64. Klos (Medlov).
Velké Losiny: Hatala – Zatloukal, Kupčík (46. Jenčke), J. Gargulák (81. Schelle), M. Gargulák, Hložánka (56. Šimák), Smrž, Šinogl, Linet – Uvízl, Navrátil. Trenér: Jiří Mika.
Medlov: Zmund – Havlíček (20. Rozsíval), Klos, Müller, Demeter – Klabačka, Chudáček, Skopal, Vytřísal (8. Pospíšil) – Svačina, Okrouhlý. Trenér: Miroslav Večeřa.