Stačilo ale možná málo a série domácí neporazitelnosti by pokračovala. Takřka z úvodního výkopu mohli domácí skórovat, když Nýdecký hlavou těsně minul bránu soupeře. Další gólovku překvapivě zazdil kanonýr Mojda Navrátil. „Netrefil bránu, normálně takové šance dává," konstatoval kouč Losin Jiří Mika.

Gólová situace se zrodila v 18. minutě. Lošťák přešel přes Mičundu, zpětně přihrál mezi stopery Novotnému, který bombou k tyči prostřelil Hatalu.

„Soupeř byl velmi disciplinovaný, po ztrátě ihned bojovali o balon, téměř nás nepouštěl do šancí. Řekl bych, že nás měl dobře přečtené," podotknul Mika. „Tlačili jsme se do zakončení, ale soupeř bránil výborně."

Domácí se domáhali penalty za údajný faul v šestnáctce dle nás na Mičundu. „Ale nebudu to komentovat, soupeř vyhrál zaslouženě," dodal Mika.

„Hráči dnes do puntíku splnili to, co jsem chtěl a ono to pak nese výsledky, porazili jsme i Nové Sady, kluci vidí, že se dá hrát s každým," říkal po utkání trenér Hněvotína Ivo Lošťák.

Ten ocenil sílu Losin. „Právem jsou druzí, tohle byl výborný zápas. My jsme asi překvapili naší hrou, nepustili jsme je do kombinace, poctivě jsme je bránili, měli jen dvě šance."

TJ Sokol Lázně Velké Losiny – TJ FC Hněvotín 0:1 (0:1)

Branka: 18. Novotný.
Velké Losiny: Hatala – Zatloukal, Gargulák, Kupčík (86. Jenčke), Tejkl – Nýdecký, Linet (70. Kováč), Šinogl, Mičunda – Uvízl, Navrátil (55. Smrž). Trenér: Jiří Mika.
Hněvotín: Běhalík – Dokoupil, Láner, Šulc, Novák – Skoumal, Hrdlovič, Duda (62. Kryl), Schinneck, Lošťák (89. Lakomý) – Novotný (79. Karabina). Trenér: Ivo Lošťák.