Bohuslavice – Velké Losiny 0:1 (0:1)
Branka: 30. Klemsa.
Velké Losiny: Winkler – P. Mačák, Navrátil, Strnad, Okrouhlý, Folprecht, Kovařík (90. Dus), Klemsa, Chudáček (80. Hložánka), Opravil, Soukup (90. M. Mačák).


Bez jednoho z nejlepších hráčů Lukáše Oklešťka, kterého nepustily pracovní povinnosti, se Losinští proti dalšímu nováčkovi prosadili díky silnému větru v zádech. Nebezpečnou střelu sice domácí gólman chytil, ale ke smůle Bohuslavic i s míčem zapadl až za brankovou čáru.


„Zápas se hrál za příšerného počasí. Silný vítr, pršelo, nedalo se hrát, byl to jen boj se soupeřem i podmínkami,“ uvedl losinský kouč Petr Strnad.
Zápas byl po celých devadesát minut velmi vyrovnaný, domácí se ale do vyložených šancí nedostávali. „Ale do posledního okamžiku jsme se báli o výsledek,“ přiznal Strnad.
Jeho tým má po pěti kolech na kontě tři výhry, jednu remízu a jen jednu prohru. „S touhle statistikou jsme samozřejmě spokojení, na začátek je to velmi dobrá pozice. Ale jsme schopni hrát ještě lépe, potřebujeme v herním projevu vylepšit pár věcí,“ vysvětluje Strnad.
Zítra hrají Velké Losiny doma, od 16.30 hodin hostí poslední tým divize Vsetín. „Doma chceme vyhrávat a hlavně chceme potvrdit bodový zisk ze středy,“ slibuje Strnad. Teoreticky se Velké Losiny mohou po nedělním utkání v případě vítězství vyšplhat dokonce až na první příčku divizní skupiny E.