Hosté cítí velkou křivdu, jedna ze dvou penalt je dle nich zcela vymyšlená, navíc se nedomohli gólu, který za stavu 2:0 vstřelil Chlebek, a který sudí neuznal pro domnělý ofsajd. „Chlebek krásně vypálil, jeho střela tečovala hrudník domácího hráče a zapadla do brány.  Jak to tedy může být ofsajd? Navíc, nikdo z našich za domácími hráči nebyl," zlobil se kouč Antonín Mura.

Domácí šli do vedení z penalty, to Pinkava chyboval a ve skluzu fauloval. Pohanka pokutový kop proměnil, druhý přidal volejem ze dvanácti metrů.

Hosté ale po přestávce srovnali. „Sudí velmi ovlivňovali zápas, po přestávce nás ale nechali dvacet minut hrát normálně a hned jsme toho využili. Třetí gól pak padl z naprosto vymyšlené penalty. Viděl jsem za svůj život už hodně zápasů, ale takhle ovlivněný rozhodčími, to jsem tedy ještě neviděl," konstatoval Mura.

FC ŽĎAS Žďár n. Sázavou – FK Mikulovice 3:2 (2:0)

Branky: 14. Pohanka (pen.), 33. Pohanka, 63. Pohanka (pen.) – 52. Urban, 60. Krčmařík. Rozhodčí: Nováček – Hájek, Kůrka. ŽK: Veselý, Michal – Pinkava, Skopal, Chlebek, Navrátil, Švancer. Diváci: 520.
Žďár: Pospíchal – Veselý, Toufar, Šindelka, Cipruš (77. Zedníček) – Bureš (72. Chmelík), Turek, Doležal (90+3.Nedvěd), Michal, Vomela (C) – Pohanka (89. Ločárek). Trenér: Libor Štourač.
Mikulovice: Karabina – Švacha (76. Továrek), Skopal, Pinkava, Švancer – Krčmařík (69. Stránský), Karakasidis (46. Šebesta), Navrátil (80. Kobylík), Urban, Eršil – Chlebek (69. Sabó). Trenér: Antonín Mura.