Domácí se snažili od první minuty předvádět svou typickou hru: soupeře presovat a nutit ho k chybám. Hosté se ale bránili velice úspěšně a dokázali z brejku vsítit úvodní branku. Únik zleva, diagonální přihrávka do vápna, kam si naběhl Přikryl a prostřelil gólmana. Vzápětí dokázal vyrovnat Kuba a začínalo se od začátku.

Deset minut před koncem prvního poločasu obdržel druhou žlutou a tudíž červenou kartu kozlovický Šolín. Ten obdržel první žlutou hned v úvodu první půle, v osudnou minutu ho trefil míč do ruky, pomezní si toho všimnul a zamával. Šolín neudržel jazyk za zuby, počínání sudího patrně peprně okomentoval a hlavní tak vytáhnul karty: nejdříve žlutou, hned vzápětí červenou.

Hosté mohli ještě v první půli skórovat i podruhé, to ale skvěle zasáhnul gólman Tvrdoň

Soupeř druhou půli odehrál před vlastním vápnem, bránil výborně a domácím nedovolil žádnou šanci. Mohelničtí hrozili jen ze standardních situací, ovšem trefit bránu byl tentokrát veliký problém.

„Nám vyloučení paradoxně pomohlo. O přestávce jsme si říkali, že dáme do hry srdíčko a kluci to dodrželi. Semkli se a hráli výborně," konstatoval kozlovický trenér Kamil Štěpaník.

Domácí začali hrát na tři obránce a tři útočníky, když dopředu byl poslán Pinkava, na trojici forvardů se míče posílaly jednoduchými nákopy, ale výsledkem byl další gól v mohelnické síti.

Soupeř bránil výborně, byť měl o hráče méně. Nám se nedařila hra krátkých, jednoduchých nahrávek, možná to kluci podcenili, ale soupeř se semknul.

Po rohu domácích následoval rychlý brejk, když Koutný vedl míč dobrých padesát metrů, přihrál Kaďorkovi, který precizně vrátil balon Koutnému, který zatím doběhl na zadní tyč a dával do prázdné brány.

Pro domácí to nebyl povedený zápas, v průběhu utkání museli odstoupit pro zranění Dlugoš a Večeřa a mohelnická hra začala dostávat trhliny. „Nebyli jsme schopni trefit bránu," posteskl si mohelnický kouč Květoslav Pospíšil.

Ten má mimo hru sedm zraněných, z toho čtyři jsou ze základní sestavy. „Nedařila se nám hra krátkých přihrávek, ve druhé půli se naše hra úplně rozpadla," dodal Květoslav Pospíšil.

FK Mohelnice – FC Kozlovice 1:2 (1:1)

Branky: 19. Kuba - 18. Přikryl, 63. Koutný. ČK: 35. Šolín (Kozlovice). Rozhodčí: Kneisl – Dorušák, Drápal. Diváci: 247.
Mohelnice: Tvrdoň – Olejník, Pinkava, Fiala, Mráček – Hapal, Kotůlek, Dlugoš (63. Kopa), Macák – Kuba, Večeřa (75. Marák). Trenér: Květoslav Pospíšil.
Kozlovice: Kadlec – Šolín, Michal Král, Dlouhý, Heger – Kaďorek, Schlehr, Martin Král, Koutný (86. Petráš) – A. Přikryl (75. Koplík), Navrátil (46. Střelec). Trenér: Kamil Štěpaník.