Od úvodních minut byli svěřenci Romana Kuby aktivnějším celkem a potvrzovali to i gólově. Na druhou branku domácích dokázal ještě Medlov odpovědět snížením, ale poločas skončil 3:1.

„Zápas nám ukázal, že když hrajeme na jeden nebo dva doteky, tak můžeme hrát s každým. V první půli byla desetiminutovka, kdy jsme vypadli a Medlov nás začal přehrávat,“ hodnotil jeden z nejzkušenějších hráčů Mohelnice Vlastimil Knýř.

Ve druhé půli přišla rychlá branka na 4:1. „Ale potom jsme upustili od naší hry po zemi a spoléhali se spíše na nákopy za obranu,“ pokračoval mohelnický stoper.

A Medlov toho využil. Většinou po zisku míče chodil do rychlých brejkových situací a tři z nich proměnil. „Mrzí mě góly po našich hrubých chybách,“ litoval Knýř.

Soupeři ze stejné soutěže se tak nakonec rozešli smírně 4:4. „Viděli jsme, na čem ještě musíme zapracovat a splnil účel,“ zakončil Knýř.

„Mohelnice byla v prvním poločase živější a my jsme hráli hodně na náhodu. Druhou polovinu se to z naší strany zlepšilo,“ shodli se hráči Medlova.

FK Mohelnice – FK Medlov 4:4 (3:1)

Branky: Ryba 2, Heidenreich ml. 2 – Vrba, Šléška, Konečný, Novák.

Mohelnice: Rozman – Vokoun, Pospíšil, Knýř, Čank – Heidenreich ml., Cikryt, Nantl, Srdýnko – Kožela, Ryba. Střídali: Faltýnek, Heidenreich st., Havlíček. Trenér: Roman Kuba.

Medlov: Zmund – Klabačka, Bartoněk, Habáň, Vybíral – Konečný, Vrba, Kasal, Šléška – Muzikant, Novák. Střídali: Pospíšil, Holouš. Trenér: Květoslav Pospíšil.