Mohelnice měla vstup do utkání jako hrom. Výraznou převahu vytučnily dvě hlavičky po rozích Vaška Knopa: nejprve trknul Hapal, pak Kuba. Třicet minut domácí nevěděli, kde jim špunty na kopačkách stojí. „Měli jsme i další šance, měli jsme jít do kabin za stavu čtyři nula," říká Petar Aleksijević.

Jenže chvíli před koncem první půle hosté ztratili balon a domácí Juřica vymetl mohelnickou šibenici.

„Pod dojmem inkasované branky jsme ve druhé půli převahu neměli, ale i tak jsme si vypracovali několik opravdu výrazných šancí, největší zahodil Hapal. Domácí ale nebyli herně nebezpeční, snažili se hrozit ze standardek, ale ty jsme vcelku v pohodě ubránili," dodal Aleksijević.

Ten má nyní k dispozici poměrně široký kádr, co by za to jiné divizní celky daly… „To je naše koncepce. Máme vždy náhradu za někoho, komu se nedaří. Ale nejdůležitější je, že kluci pochopili, že jsme tým. Naše vize je být agresivnější a fotbalovější než soupeř. Uvidíme, kam nás tohle pojití donese," podotýká Petar Aleksijević.

FC ELSEREMO Brumov – FK Mohelnice 1:2 (1:2)

Branky: 44. Juřica - 4. Hapal, 18. Kuba.
Mohelnice: Mucha – Němeček, Pinkava, Fiala, Mráček (89. Kulíšek) – Knop (83. Kotůlek), Fišara, Kuba – Hapal (81. Olejník), Hornich, Macák (70. Kopa). Trenér: Petar Aleksijević.

tabulka.