„Byla to hlavně zásluha brankářů, že zápas skončil bez branek. Jinak se hrálo nahoru dolů a vyhrát mohl kdokoliv. Podle mě jsme o něco blíže ke gólu měli my. Ale i s remízou jsme spokojení, protože několikrát jsme měli i štěstí," řekl trenér hostů Jiří Mika.

Nejblíže ke skórování měl z jeho týmu ještě v prvním poločase záložník Šinogl, ale svou silnější levou nohou zblízka nedokázal překonat výborného holického brankáře Pavelku.

Ten ve druhé půli ještě vystihl Mackův pokus o kličku a konečky prstů losinskou šanci překazil.

„Pavelkovi můžeme děkovat, že máme aspoň bod. Minimálně dvakrát nás výrazně podržel," pochválil strážce branky HFK Petar Aleksijevič, do minulé sezony ještě sám aktivní brankář.

Trenérskou premiéru si kvůli výsledku zase tolik neužil. „Věřil jsem, že navážeme na vítězství áčka se Zlínem a že to bude trochu klidnější," usmál se srbský rodák, který však už mnoho let žije v Olomouci.

„V prvním poločase jsem nebyl moc spokojený s přístupem hráčů. Chyběl nám důraz i kreativita. Na druhou stranu jsme měli několik slibných příležitostí, ale nedokázali jsme je správně vyřešit. Šance však byly na obou stranách," připustil i Aleksijevič.

O příležitostech hostů již byla řeč. HFK nastřelil v prvním dějství tyč. Po přestávce se zase musel po dalekonosné ráně vyznamenat brankář Velkých Losin Dominik Hatala.

„Byl to podle mého pěkný zápas, na krajský přebor nadprůměrný. Chyběly mu jen góly," uzavřel své hodnocení trenér Velkých Losin Jiří Mika.

1. HFK Olomouc B – Sokol Lázně Velké Losiny 0:0

HFK B: Pavelka – Krumpolc, Vykydal, Drmola, Štěpánek – Blažkovský (65. Hornych), Kouřil (46. Tögel), Buček, Kucharčuk – Holásek (46. Zifčák), Pezzotti. Trenér: Petar Aleksijevič.
Velké Losiny: Hatala – Nedvěd, Gargulák, Bureš (75. Hložánka), Křepský – Macek (80. Schelle), Šinogl, Smrž, Šimák – Navrátil (89. Kocourek), Uvízl. Trenér: Jiří Mika.