Sedm minut před koncem bylo utkání ukončeno pro silný vítr a déšť, jinak by skóre jistě narostlo do závratnějších výšin. Hosté totiž zcela ztráceli půdu pod nohama a ke konci se už zápas nedal nazvat ani šumperskou exhibicí.

A to navíc Petr Navrátil zahodil penaltu.

„Převahu jsme měli velikou od začátku, ale ve druhé půli to už nebyl fotbal, góly tam padaly jako v házené,“ uvedl Bohdan Hecl, hrající asistent trenéra, nyní ale s dalším záložníkem Lukášem Reichlem na seznamu zraněných.

Zajímavostí je, že v záplavě deseti gólů nenajdete nikoho, který by skóroval vícekrát, deset gólů zařídilo deset střelců, trefily se i dvě nové akvizice ze Zábřehu Knápek s Novákem.

Z deseti šumperských gólů měl největší ohlas asi ten třetí, který zařídil Michal Klemsa. Ten navzdory své nevelké postavě skóroval hlavou.

Těžší prověrkou schopností šumperských fotbalistů bude jistě utkání s týmem ze Zlatých Hor, které je na šumperské umělé trávě naplánováno na čtvrtek 7. března od 17.00 hodin.

FK SAN-JV Šumperk versus Staré Město u Bruntálu 10:0 (4:0)

Branky: Valenta, Sitta, Klemsa, Knápek, Opravil, Hrdlička, Navrátil, Novák, Křepelka, Horák.

Šumperk: Matějíček (46. L. Šabo) – Knápek, Opravil, Strnad, Valenta, Janíček, O. Málko, Novák, Klemsa, Sitta, Horák, střídali: Hrdlička, Křepelka, Navrátil.