Přitom domácí jsou doma téměř neporazitelní, od Mohelnice inkasovali třikrát. Hned jedna z prvních akcí hostů se ujala. Mohelničtí borci vyšachovali domácí obranu, Kopa dostal míč do běhu a z velkého vápna prostřelil gólmana.

Domácí srovnali, když odražený míč poslal střelou k tyči z pětadvaceti metrů za záda gólmana Děreše Straka.

V hodně běhavém utkání měli o něco více ze hry hosté, kteří svou převahu dokázali využít i střelecky. Díky presinku sebrali Mohelničtí na půlce míč soupeři, Okleštěk vysunul Macáka, který šel sám na bránu a poslal svůj tým opět d vedení.

Gólovou tečku napsal Roman Kuba, když opět po velmi aktivním presinku ztratili domácí míč a Kuba z pětadvaceti metrů trefil k tyči.

„Asi to byl náš nejlepší letošní výkon, zasloužili jsme si vyhrát. Soupeř byl výborný, zápas opravdu třetiligové úrovně. Ale kluci produkují tak kvalitní hru, že prostě ty góly jsou výsledkem jejich práce na hřišti," zhodnotil zápas kouč Mohelnice Roman Sedláček.

FC ELSEREMO Brumov – FK Mohelnice 1:3 (1:1)

Branky: 40. Straka - 3. Kopa, 52. Macák, 67. Kuba.
Mohelnice: Děreš – Heidenreich (80. Chudáček), Fiala, Krejčí, Mráček – Wolf (60. L. Masopust), Fišara, Okleštěk, Kuba, Macák – Kopa (75. Kníř). Trenér: Roman Sedláček.