„Hráli jsme doma a měli dost šancí na to, abychom vyhráli. Jenže nám chybí důraz a patrně i hráč, který umí zakončit. Snažíme se nějakého takového do týmu přivést,“ uvedl kouč Zábřehu Jiří Jurásek.

Útočník se bude hodit i proto, že ve 22. minutě se opět zranil Kašpar. „S jeho svalem na noze to nevypadá vůbec dobře,“ konstatoval Jurásek.

Zábřeh opět neinkasoval, nulu ubránil v Brně i nyní doma. „Obranná fáze nám začíná šlapat, ale musíme občas proměnit nějakou tutovku. Proměňování šancí ale těžko natrénujeme,“ uvedl Jurásek.

Utkání mělo slušné tempo, chyběly jen zmíněné góly. Radovat se mohly čtyři stovky diváků po akci Pobuckého či Pinkavy. Že si soupeři nic nedarovali, potvrzuje i šest žlutých karet.

Zábřeh je nyní v tabulce Moravskoslezské fotbalové ligy na třináctém místě se sedmi body, od poslední příčky, na které je aktuálně Brno B, dělí Sulko tři body.

Další zápas odehraje Zábřeh v sobotu v Blansku, které je v tabulce o jeden bod za Zábřehem.

Sulko Zábřeh – Baník Ostrava B 0:0

Rozhodčí: Duda – Proske, Viščor. ŽK: Laštůvka, Svozil, Cetkovský – Hrtánek, Mišinský, Križan. Diváci: 400.

Zábřeh: Janků – Cetkovský, Skopal, Suchánek, Martinka, Pobucký (79. Klemsa), Svozil, Laštůvka, Špunda (90. Řehák), Pinkava, Kašpar (22. Valášek)

Baník B: Štěpnička – Zawada, Blažek, Ricka, Križan, Mucha, Hrtánek (59. Kosňovský), Mišinský, Bartl (85. Grussmann), Markovič (77. Markovič), Přecechtěl.

Tabulka

Minulé kolo:
Zábřežské Sulko veze z Brna všechny body